Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaangggellla

profesjonalny lodzik.... mega orgazm dla partnera

Polecane posty

Gość aaangggellla

Jestem z chlopakiem juz rok od dluzszego czasu (ok 10miesiecy) uprawiamy seks oralny czyli ja mu robie loda on mi minetke probowalam juz wiele rzeczy zeby go zaskoczyc ale on ma za niedlugo urodziny chcialabym go naprawde zaskoczyc zeby bylo mu mega dobrze zeby odlecial i wogole.... co wazne nie kochamy sie w sensie fizycznym i to na razie odpada i on nie spuszcza sie mi nigdy do buzi nie wiem czemu zawsze mnie biezrze na bok i dokanczam reka..... czy macie jakies pomysly, jakies porady, 'instrukcje'. Z gory wielke thx

Gość aaaaaateraaaa
użyj mocnego miętowego cukierka, miej go przez cały czas w buzi.Odlot gwarantowany.No i niech Ci dojdzie w ustach jeśli nie masz sprzeciwów.Gwarantuję już nigdy nie będzie chciał inaczej :)

Gość Yorick
Taki naprawdę PRO? No to powiem Ci co go przekręci o 360 stopni. Nie wiem tylko czy będziesz potrafiła. Sztuka polega na tym, żeby go wziąć do buzi BARDZO głęboko. Jeśli wcześniej tego nie próbowałaś, to marne szanse, żeby Ci się udało za pierwszym razem, a na siłę nie próbuj, bo możesz zarozrabiać =). A jeśli już tego próbowałaś i wiesz jak to zrobić, to mając go bardzo głęboko zacznij robić tak jakbyś próbowała przełknąć ślinę, to co robi wtedy twoje gardło sprawi, że facet odleci.