Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmiala1111

podacie jakies piosenki o zyciu o jego sensie??

Polecane posty

Gość niesmiala1111

bo mi smutno... brak pewnosci siebie i wiem ze sie musze zmienic bo wiele trace..:( i musi mnie cos zmotywowac

Gość dzemmmmmmmm
do kołyski

Gość dfgdzsh
Najlepsza piosenka sposrod tych o zyciu Zielone żabki - Inny świat znajdz na youtubie

Gość niesmiala1111
dziekuje Wam :* od razu mi lepiej... moze ktos jeszcze poda jakies linki:)

Gość GM4L ELO 5G
CZASEM ZYCIE SIE SYPIE . w szeczegolnosci refren( bez pucki) wpisz na yt. To hh w polskim wydaniu, ale jest moc, jest przekaz i pozytywnie nakreca. Co sie martwic co sie smucisz? Ze wsi jestes na wies wrocisz. Zycie jest za krotkie na dolowanie sie i katy zamulona muzyka ;-) i nie zmieniaj sie dla kogos, tylko dobieraj otoczenie pod siebie. A ten kto zada zmian, jest c***a wart. Nie pasuje? Bij lote. Nie daj sie stlamsic ;-) badz soba. A jak chcesz sie jebnac na drzewie...to polecam SATYR-KIEDYS PRZYJDZIE TAKI DZIEN. Do tego lipcowy snieg na blat, zapijany woda-j*****m otumaniaczem ale legalnym w PL...sznur petla poszlo. Ale tylko robia to ci, ktorzy nie poradzili sobie w zyciu czyli " Przegrani "... Pozdrowka. Marcin G

Gość gość
Linia zycia Lukasza Zagrobelnego wedlug mnie to najbardziej zyciowa piosenka jakiej sluchalam jest tez bardzo ladna wedlug mnie :)