Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaRtuSia15

Spory problem zdrowotny . Pomocy !

Polecane posty

Gość MaRtuSia15

Mam problem. Mam 15 lat. Wczoraj miałam straszną biegunke i wzięłam dwie tabletki stoperanu, a dzisiaj mam przez ten sroperan(chyba) zatwardzenie. Apteki zamkniete, a ja jutro ide do szkoły. A w szkole mi raczej głupio latac ciągle do ubikacji sprawdzac czy sie uda, tym bardziej ze mam niewydolnosc pęcherza i kiedy chce mi sie ,,dłuższe posiedzenie,, to nie moge zrobic siku. błagam pomóżcie

Gość akldkjfcf
jeśli faktycznie miałaś silną biegunkę to masz przeczyszczone jelita i nie masz czym robić, lekarstwa też mogą mieć jakiś wpływ. ale poczekaj spokojnie, nic nie bierz na razie, przez jeden dzień Ci przecierz nie rozerwie kiszek.

no właśnie możesz mieć jelitka w miarę puste, ale jeżeli czujesz że jednak Ci coś ciąży to bardzo dobrze działają takie cukierki do ssania REGULAX..mówię cukierki bo wyglądają jak jakieś toffiki:):)w smaku suszone owoce...na mnie działało rewelacyjnie...ale po kilku godzinach dopiero...na ulotce pisze że po 9 , na mnie podziałały po 4:)..możesz kupić w aptece...nie zaszkodzą...tylko pamiętaj jeden cukierek na dobę!!!!!!!!!!!

Gość ollllllllka
poprostu nic nie robić.jelita masz puste,stoperan jeszcze działa,przetka Cię za ok 2 dni.Po struciu nie powinnaś brać nic dodatkowo na przeczyszczenie.