Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorozka o7

co to moze byc?

Polecane posty

Gość dorozka o7

wymiotuje zielona wydzielina, co to moze byc?

masz pusty żołądek???? tzn . nie jadłaś??? no to kwasem....:)

Gość dorozka o7
tak nic nie jadlam od wczorajszego wieczorka, mdli mnie od rana... faktycznie to kwas, strasznie dusi.

No to na 100% , a dlaczego wymiotujesz>????Grypa żołądkowa????

Gość dorozka o7
glowa mnie boli i mam mdlosci

Może migrena???? Albo ciąża.....jak to drugie to farmakologia odpada:(jakaś ostra...możesz sobie Rennie possać albo inny lek zobojętniający kwas żołądkowy, do tego 2 razy dziennie kapsułka jakiegoś probiotyku np. Lacidofil, Trilac itp...i dużo pić:(

Gość dorozka o7
znikam do lozka papa

Gość dorozka o7
tak migrena ale nikomu o tym nie mowie bo ci co nie maja i tak nie zrozumieja a leki z grupy tryptanow nie zawsze skuteczne. dobrej nocy

Mnie pomaga tylko Imigran w aerozolu albo zomig.....cholernie drogie ale jedyne skuteczne....to dobranoc:(Biedna wiem co czujesz...

Gość dorozka o7
powaznie tez masz to paskudztwo, sumigra czy cinie nie zawsze mi pomaga a jak pomoe bol po paru dniach wroci. ile kosztuje trypta w sprayu, czy tez tobie bol wraca gdy nie odlezysz?

Dokładnie!!!!!!!!!!! Cinie bralam ale juz mi nie pomaga...muszę brać np wlasnie Zomig albo Imigran , on jest w dawce donosowej działa szybciej ale i tak muszę się położyć ...:(bywa że wraca na drugi dzień i znów powtórka z rozrywki:(

Imigra i Zomig kosztują okolo 100 zl,,,:(Zomig ma 3 tabletki a Imigran tylko dwie dawki...:(

Gość dorozka o7
nie wiem czy znasz to forum wejdz na google wpisz forum gazeta wyborcza, wejdz w zdrowie dalej w migrene, zawsze mozna poczytac i dowiedziec sie gdyby cos nowego sie pojawilo. Ze mna jest tak ze jesli teraz nie chodze do pracy caly atak spedzam w lozku w zaciemnionym pokoju trwa do ok 30h, objawy sa sama wiesz nie bede zanudzac. co do tryptanow holernie drogie no i trzeba wziac w pore, a co z zasztrzykami probowalas? myslalas o tym? na forum przeczytalam ze lecytyna u jakiejs kobiety zmniejszyla napady, od tygodnia biore lecytyne 1200 zobacze jakie beda efekty.

Gość zielone = żółć
Ta zielona wydzielina to żółć.