Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek-27

czy jest coś ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość Tomek-27

Witam! Chciałbym się poradzić w nastepującej kwestii: Moja żona, jak leżymy razem w łóżku, nie wychodzi sama z inicjatywą aby mnie podotykać, pocałować po ciele i zachęcić do gry wstępnej. Albo jest obrócona tyłem albo leży normalnie i czeka aż ja ją zacznę dotykać. Pozwala się dotykać, ale nie lubi jak ją całuję od szyji w dół, nawet w strefach intymnych (piersi i strefa intymna), tylko od razu przechodzi do pozycji leżącej. Jak już dochodzi do stosunku to głowę ma odchyloną do tylu i to ja muszę szukać jej ust aby ją pocałować. Od czasu do czasu połozy rękę na moich plecach i pośladkach. ona twierdzi ze lubi tylko 2 pozycje: na leząco i od tyłu, a jak ja jej zaproponowałem aby spróbować inne pozycje i trochę więcej ruchu w seksie, aby przejęła więcej inicjatywy, to ona twierdzi,że ta forma uprawiania seksu jej odpowiada i gdyby zgodziła się na moje warunki, to seks nie sprawiałby jej zadnej przyjemności. Powiedziala mi ze jesli sie nie zgodzę na jej warunki to ona nie bedzie uprawiac ze mna seksu i mam poszukac sobie kogos innego. Co ja mam robić

Mysle, ze z toba wszystko wporzadku. Nie rozumiem twojej zony, co to za stawianie warunkow? Albo kompromis, albo szukaj kogos innego. Dlugo jestescie razem, zawsze tak bylo?

Gość Tomek-27
Tak jest gdzies od 1,5 roku, a 2 lata jestesmy po slubie

Wiesz, pomyslalam, ze moze ona nie ma orgazmu i dlatego jej sie nie chce. Macie bardzo krotki staz. Ale z drugiej strony, ty chcesz cos wiecej, jakies urozmaicenia, to chyba nie myslisz tylko o sobie. Pogadaj z nia powaznie. Bo takie gadanie, ze znajdz sobie kogos innego, jest z jej strony strasznie glupie. A na codzien dobrze sie wam uklada?

Gość czerwony stoliczek
Tomuś ja Cię chętnie podotykam ...;)

Gość może ona nie lubi takiego seks
u przytulannki całowania w usta...eh...spieprzyłeś sprawe jak lubi pozycje od tyłu to może ma uległą naturę nie każda koieta lubi czułych delikatnych facetów i takie przytulanki i miziania w trakcie seksu...Lubi od tyłu to pewnie chciałaby żebyś jąz dominował za włosy brzydkie słówka zobaczysz jak się rozkręci.Eiwidentnie widać ze nie jest jej dobrze w łóżku z Toba skoro tak sie zachowuje