Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lokus

Czy dni zaraz PRZED okresem sa dniami niepłodnymi???

Polecane posty

Gość lokus

Mam problem, mianowicie 3dni przed okresem kochalam sie z chlopakiem bez prezerwatywy - niby wyciagnal przed samym koncem ale juz 3-ci dzien spoznia mi sie okres - gdzie kiedys bylo to rzadkoscia. Normalnie nie korzystam z tej metody antykoncepcji no ale... zdarzylo sie... Takze jak myslicie, czy to juz pora by udac sie do lekarza? Prosilabym o naprawde szczere odpowiedzi bo zaczynam sie powaznie denerwowac. Pozdrawiam.

Gość jezeli
masz regularne miesiaczki to nie. Dni plodne wystepuja mniej wiecej w polowie cyklu.

Gość dokladnie tak dni
przed okresem sa nieplodne

Gość a ja mówię że
Nie prawda! Owulacja może nastąpić nawet przed samą miesiączką, a nawet w trakcie miesiączki! Dajcie sobie spokój z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi, bo u każdej kobiety to inaczej wygląda. Przestańcie robić głupoty, tylko zabezpieczajcie się jak wszyscy normalni ludzie!

Gość lokus
To w koncu nic nie wiem:( Jedni mowia tak, drudzy inaczej... A jak jest naprawde? Czy jesli dotychczas mialam okres powiedzmy - w miare regularnie to czy sex na kilka dni przed okresem moze byc zagrozeniem ciażą? Poza tym, zawsze mialam tak samo miesiaczke a akurat teraz mi sie spoznia...