Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spotkanieeezzzz

Pytanie do meżczyzn... czy wolisz.....

Polecane posty

Gość spotkanieeezzzz

Wyobrazcie sobie sytuacje, poznajecie wirtualnie dziewczynie, dobrze sie wam rozmawia, umawiacie sie na spotkanie. Po czym wysylacie kobiecie fotke. Kontakt sie urywa. I teraz... pytanie: Czy wolicie znac prawdziwy powod, dla ktorego dziewczyna urywa znajomosc, czyli aspekt wizualny. Czy tez wolicie, jesli dziewczyna zniknie poprostu, a Wy zastanwiacie sie co sie stalo...??

Gość taki tam facet
chcialbym wiedziec dlaczego

Gość Samiec_alfa_100
To jasne... Jeżeli wysłalem fotke a ona urywa kontakt to znaczy ze jej się nie podobam, trzeba być debilem żeby tego nie zrozumieć. PO takim zachowaniu zlewam w taką kobietę.. czyli usuwam nr gg i nr telefonu.

Gość spotkanieeezzzz
wciąż jestem dziewicą, mam krosty na plecach i twarzy no i wieczorami podglądam swojego brata jak bierze prysznic , i patrze jak myje swojego jędrnego i dorodnego siusiaka ... mmm.. nie mogę potem usnąć przez pół nocy .. :(

Samiec ma racje. Jesli ktos zrywa kontakt bezposrednio po wyslaniu fotki, to tego powod jest oczywisty chyba, ze ktos bedzie myslal, ze akurat jej sie zepsul net. Albo moze zemdlala z wrazenia na widok jego.

Gość tutajj nie chodzi o rozumienie
poprostu sa tacy ludzie, ktorzy wola wiedziec z pewnego zrodla, miec "wylana kawe na lade"....... Zastanawiam sie, bo z kobietami bywa inaczej czasem. Ale widze, ze zdanie mezczyzn jest jednak przglosowane. Thx.;)

Gość Samiec_alfa_100
Masz racje House... zatem jeżeli ktos tak to interpretuje zerwanie kontaktu to jego debilizm wzrasta z każdą chwilą.

Daj spokoj przeciez tylko kretyn pomysli, ze kobieta odlacza sie z czatu, gg czy tam z czegos innego BEZPOSREDNIO po wyslaniu zdjecia z innego powodu niz ten, ktorym jest po prostu brak zainteresowania wygladem.

Gość gdjdf
A mnie tego typu zachowanie, znane z serwisów towarzyskich, po prostu powala. Wypadałoby się chociaż pożegnać i napisać coś w tym stylu : nie odpowiadasz mi, bywaj zdrów. Znikanie bez pożegnania uznaję za chamstwo. Te dziewczyny, które jednak stać na kulturę odbieram mimo wszystko pozytywnie, nawet jeżeli im się moje zdjęcie nie spodobało i postanowiły zakończyć wirtualną znajomość. Niestety, to mniejszość. Szczerość jest nie tylko ważna, ale i ciekawa - można dzięki takiej krytyce, o ile dotyczy charakteru, a nie wyglądu, mysleć jakby tu stać się lepszym. No ale większość woli zniknąć bez pożgnania. W d*** im się przewraca od nadmiaru dobrobytu.

Gość Radi
No ja 20 minut temu wysłałem jednej dziewczynie fotke po tym jak na gumtree sie poznaliśmy dziś. I nagle przestała odpowiadać na maile :o Nie wiem o co chodzi bo przecież aż tak brzydki nie jestem.

gdjdf To co wypada czy nie wypada to kwestia przyjetych norm, a zycie jest inne co poradzisz na to, ze wiekszosc jest jaka jest?

Gość Radi
Jedne pieją z zachwytu ale drugie nie odpisują. Wkurza mnie to. Na ilove już mam ustawione sporo spotkań, na gumtree spotkałem się z czterema z dziewczynami. Tak się zastanawiam czy autorka tematu to nie ta sama co wysłałem i się nie odzywa bo mniej więcej o tej godzinie wysłałem jak napisała tutaj temat. Pytam się, kim jesteś niewiasto?

Gość Radi
Było jednak mi bacznie dziś oglądać Dr. House niż też zawracać głowę wirtualnymi randkami. To tak jeszcze a propos

Gość Radi
E tam panika. Tego kwiatu jest pół światu ale 3/4 to gówna warte ;) Szukam tej 1/4 jednostek płci przeciwnej :]

Gość spotkanieeezzzz
Wiecie co ale dla mnie osobiscie, nie jest problem powiedziec, dlaczego urwam kontakt! Niemniej jednak uwazam, ze stwierdzenie w typie "jestes ok ale... belbleble" jest jeszcze gorsze, i facet czytajac to moglby poczuc sie hmm delikatnie mowiac niemilo? pewnie byloby mu przykro... bardziej niz, jesli poprosstu znikam, niekoniecznie tak od razu!!! Co to to nie... ale tak stoponiowo. Radi - moze jeszcze sie odezwie;)

Gość Radi
Tak patrzę co jakiś czas na maila. A nóż może wylała jej się kawa lub ktoś odgryzł jej kabel :D

jeżeli będziesz mówiła prawdę to z czasem faceci nauczą się obrabiać swoje zdjęcia w photoshopie jak kobiety.

E tam. Lepiej powiedziec wprost. Wtedy wiem ze rozmawiam z idiotka, dla ktorej liczy sie powierzchownosc :D

Gość spotkanieeezzzz
Radi - daj dziewczynie ochlonac, pewnie szoku doznala z zachwytu:D A teraz musi spodnie wyprac i nie moze odpisac..;) :D

Gość Radi
Hept To się mówi wtedy Jej, że nie wie co traci ;)

No Radi tez siebie widzialem dzis w tv :). A z tymi spotkaniami w virtualu daj se spokoj. No chyba,z e chcesz miec dziewczyne stworzona z pikselow, ladnych slowek i emotek :O

@Radi: tak szczerze to mi sie cos takiego nei zdazylo :D Ale naprawde musi byc to zalosne, jezeli sie z kims czlowiek dobrze rozumie, zeby mu wyjebac "wiesz nie chce juz z toba gadac, zle wygladasz" :D Przeciez to swiadczy o braku mozgu :D

Gość Radi
No bo to takie puste :o Ciekaw jestem jak bym zareagowała gdybym nagle stwierdził " Ale słuchaj mam wille z basenem oraz własny jacht" :D