Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MonikaPatrycja17

podoba mi się chłopak ze szkoły... STRASZNIE MI ZALEZY DLATEGO PROSZE POMOZCIE!!

Polecane posty

Gość MonikaPatrycja17

Nie zamienilam z nim w zyciu slowa... za to od roku sie gdzies tam mijamy w szkole, wiec mnie chlopak zna z widzenia szczegolnie ze szkola nie jest duza. Co moglabym zrobic zeby go jakos przyciagnac do siebie, zapoznac, zakręcić z nim? nie mam pojecia, niegdys bylam niesmiala osoba i jeszcze troche jestem.... help dobrzy ludzie :) !

Gość Bolekkkk
Wystarczy serdeczny uśmiech i zwykłe cześć. Facet przejmie inicjatywę.

Gość MonikaPatrycja17
nie robcie mi tego... poradźcie mi cos.. :)

Gość MonikaPatrycja17
Bolku...tylko juz minal rok jak go tak mijam na korytarzasz... tak strasznie glupio mi bedzie nagle mu powiedziec "cześć" :(

Gość Bolekkk
Do odważnych świat należy. Inaczej czeka Cię kolejny rok bez żadnych efektów.

Gość MonikaPatrycja17
macie jakies inne sposoby? pomysły!? prosze doradźcie mi cos.. nie wierze ze nie ma wyjscia...

a gapi sie albo chociaz czesto spoglada na ciebie na korytazach szkoły? jesli tak to wstarczy ze byle co do niego zagadniesz i bedzie dobrze a jesli nie to znaczy ze mu sie nie podobasz🖐️

Gość monikapat17
moze poprostu mu sie gubie w tlumie bo w skzole tyle dziewczyn..

Gość Dżordż
Spróbuj go poznać przez znajomych, na pewno w szkole go ktoś zna.

nie wiem co on widzi a co nie:o ale ja tam nigdy nie przeoczyłem żadnej ładnej dziewczyny w calej szkole:classic_cool:

Gość Onaa88a
Ej no to moze jest troche trudne ale wydaje mi sie ze nawet ten glupi usmiech czasem pomaga. Przeciez jak on kilka razy zobaczy ze sie do niego usmiechasz to powienien sam juz zwrocic na ciebie uwage no jesli oczywiscie jestes w jego typie bo jak nie to moze roznie cie potraktowac niestety:(

Gość Monatrycja17
ona... wiem, ciezko.. ryzykuje swoim wizerunkiem w szkole :/ jak sie osmiesze

Gość Onaa88a
Ale tak naprawde nie warto sie tez poddawac a moze akurat on czeka na twoj jakis gest. Stworz jakas sytuacje zeby znalezc sie obok niego jakos blizej moze to podziala:)

Gość a powiedz.........
jaki jest ten chłopak? w jakim towarzystwie sie obraca? Moim zdaniem zacznij sie do niego delikatnie uśmiechać, zerkać, ale też nie przesadzaj. Jak odwzajemni to z czasem możesz podejść o coś zapytać, np "masz moze teraz lekcje z Pania XXX? on odpowie, że "tak" Ty podziękuj i dodaj "a tak w ogóle to tyle się na korytarzu mijamy i nawet sie nie znamy... Kasia jestem:)". Mi też sie kiedys podobal chlopak w szkole, on też cały czas na mnie patrzył, było miło, szalałam ze szczęscia.... do momentu kiedy spotkałam go u kolegi w bursie szkolnej... Podszedł do mnie i powiedział: "słuchaj maleńka, podobasz mi się, może skoczymy gdzieś razem?" Powiedziałam, że z frajerami się nie spotykam. Byłam z siebie dumna, mimo że cały rok miałam go na oku. Tak więc spodziewaj się wszystkiego:) Ale życzę powodzenia

Gość Weroniqe
A to przypadek... mam identyczną sytuacje i tez potrzebuje porady ... (boje sie i wstydze zagadać)