Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głowatka

Nie przyznaje się do mnie!!!

Polecane posty

Gość głowatka
Pozatym nie wiem po co ją okłamywał jak za miesiąc i tak się dowie, jak razem pójdziemy na studia!

Gość kohlrabi
Moja historia: bylam raz z chlopakiem a podobal mi sie cholernie kolega z grupy ze studiow, ja jemu zreszta tez. Nie powiedzialam mu, ze mam faceta, grzalam sie w jego adoracji, czulam sie zajebiscie ze mam faceta a jak on mnie zaniedbuje to moge poflirtowac z kolega. Mojego chlopaka tak naprawde nie kochalam.

Gość głowatka
Mój tez ostatnio cały czas narzeka, ze go zaniedbuje

Gość głowatka
Misiolandia*. dlaczego twierdzisz, ze naiwna jestem?

Wiesz jak na moje to oni wszyscy tu mają rację. Nie wychodzi też jednoznaczne z tego że nie zależy mu już na Tobie ale za dobrze o nim nie świadczy

Gość głowatka
ania1311 mówisz, ze krzyzyk postawił, ale jakbys widziała jak on sie zachowuje, co mówi, opowiada o przyszłosci, planuje jaki biznes razem otworzymy, gdzie dom bedziemy budowac, itp.

Gość pytek_srytek
faceci wiesz umieją bajerzyć :(

Gość pytek_srytek
jedno mówi tobie za plecami robi drugie i tyle,

Gość głowatka
może i tak...

Gość głowatka
a co Wy na to jakbym dodała na nk zdjęcie z nim i weszła na jej profil zeby zobaczyła?

Gość urwij z nim kontakt
z doswiadczenia wiem ze nic dobrego z tego nie wyniknie

jak no moje to dobry pomysł z tym zdjęciem ;-) Wtedy jemu bedzie głupio ona będzie widziała że ją okłamał a Ty będziesz "czysta" ;-) Jeszcze daj jakiś fajny opis po fotka ;-)

Gość głowatka
chciałabym, zeby ona taka wpatrzona w niego przekonała się, jak on kłamie. I wsumie ja tez jestem ciekawa jego reakcji. Kiedys powiedział, ze nie chce być na nk, ale skoro jestesmy razem...

Pewnie jesteście razem i to normalne że wstawiasz wasze wspólne fotki. Sama jestem ciekawa jego reakcji ale jak na moje to pomysł jest dobry. Sama w takiej sytuacji nie zostawiła bym sprawy bez echa

Gość głowatka
Jutro jadę do niego i spędzimy razem weekend, przed samym wyjazdem, wejdę na jej profil. Założe się że przez weekend zadzwoni albo wyśle mu smsa, i wtedy zobaczę... jeśli się na mnie wścieknie i obrazi, znaczy, ze gra niewarta świeczki, jeśli przemilczy fakt ze jego koleżanka sie dowiedziała WRESZCIE sie dowiedziała to bedzie ok ;-]

Dokładnie tak. Wstaw fotkę przed samym wyjazdem jakaś taka jak fajnie szczęśliwie na niej wyglądacie daj jakiś fajny opis żeby laska zrozumiała że to Twój facet a nie tylko kolega I obserwój reakcję. Jak on będzie ok wobec Ciebie to się nie wkurzy. Byle ona tylko odezwała się w weekend do niego bo nic wtedy nie zauważysz

Gość głowatka
Zdjęcie dodałam dziś, przed chwilą, zeby nie było, ze dodałam i odrazu na jej profil weszłam :-)

Gość głowata
Maciusia23 w poniedziałek napiszę :-D

Gość głowatka
Maniusia23 przepraszam

Gość Ile ty liczysz wiosenek
że takie bzdety tutaj wypisujesz ?

Gość Jak to jest że
głupich nie sieją a ciągle są ....

Gość sssyby
Moim zdaniem przesadzacie. Ta jedna rozmowa na gg o niczym nie przesadza, a napewno nie swiadczy ze traktuje autorke nie na powaznie. Za szybko wyciagacie wnioski! Moze byc jeszcze kilka innych powodow dla ktorych sie nie przyznal. Ja mam takiego kumpla ktory zawsze sie ze mnie nabijal jak kogos sobie znalazlam i tez bym mu sie nie przyznala ze z kims jestem, dla swietego spokoju. Moze tez koles sie boi, ze tamta zacznie cos glupiego odwalac jak sie dowie ze ma dziewczyne... ? A pomysl z NK jest dobry, pod warunkiem ze ma wlaczona opcje kto ogladal jej profil, bo to mozna wylaczyc oczywiscie :)

Gość głowakowa
Ma tę opcję włączoną, bo kiedyś widziałam jak ona mie oglądała, a jesli chodzi o "głupoty które tu wypisuje" to nie glupoty, a samo życie!

Gość głowatka
a więc było tak, szybciutko weszłam na jej profil, i do autko i do mojego faceta, u niego za chwilkę włączamy kompa a tam ona pisze do niego, ze nie zyczy sobie zeby z konta swojej laski ogladał ją, troszke taki jakis zły zapytał czy byłam na jej koncie, ja, ze tak, i wszystko mu opowiedziałam od początku i ze szczegołami... wsumie dobrze się skończyło... tak mi się wydaje przynajmniej :-P

Gość a ja przeczytalam
kiedys rozmowe na gg mojego chlopa z jego była...i wierz mi byla niezla chaja...pinda niezle go krecila i jemu sie to podobalo......efekt byl taki ze powiedzialam koniec....w 30 minut polecial po nia ,laska nie wiedziala co jest grane...przysiegal przy niej ze mnie kocha a z nia to tylko byla glupia gadka...chujowo jej bylo../wprawdzie on pisal ze kogos ma ale jej to nie przeszkadzalo go krecic...wierz mi ze dalam mu popalic przez ponad pol roku...potem on zobaczyl jak to milo gdy ktos glupio pisze bo sprawdzil moje gg....tez byla zadyma...prawie sie poplakal....teraz normalnie biore fona i sprawdzam...kazdy facet to sciemniacz..kazdy...grunt zeby dobrze zarabiał..reszta sie nie liczy...od tamtego wydarzenia po 3 miechach mi sie oswiadczyl...jestesmy malzeństwem i jedyne co teraz mnie obchodzi to jego wypłata....zarabia ponad 5000...

Gość głowatka
kiedys mój nauczyciel informatyki mawiał: " w życiu liczą się tylko 2 rzeczy: kasa i dawanie dupy" niestety to prawda...