Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zanurzonaaaa

Czy związałbyś się z atrakcyjną dziewczyną z dzieckiem???

Polecane posty

Witam Nie jestem samotną matką ale poślubiłem samotną matkę i chciałbym napisać parę zdań tak dla pokrzepienia serc . Zacznę od tego że w wieku około 20 lat trochę egoistycznie założyłem sobie że tak do 30 będę sobie używał życia [ bez szału ] a później poznam właśnie samotną matkę z małym dzieckiem i jak się pokochamy to spędzimy razem życie . I ... tak się stało . Poznałem swoją przyszłą żonę i jej dwuletnią córkę ... była to miłość od pierwszego wejrzenia i trwa do dziś a minęło już 12 lat . Często słyszałem pytanie dlaczego szukam [ anonsy , znajomi ] właśnie kobiety z dzieckiem ?. Odpowiadałem że sama dziewczyna ma większe szanse na znalezienie partnera niż ta z '' posagiem '' a że jeżeli kogoś pokocham to dziecko nie stanowi problemu . Więc czemu nie określić już na wstępie tego że dzidziuś nie stanowi przeszkody i tym samym dać szansę sobie i samotnym mamą na miłość ?.Córka nosi moje nazwisko , zrzekliśmy się alimentów , moja rodzina pokochała ją jak '' prawdziwą '' wnuczkę [ może dla tego że wszyscy od zawsze wiedzieli o moich planach i byli przygotowani ] i jest fajnie . Oczywiście są z nastolatką kłopoty ale kto ich nie ma .A żona zanim mnie poznała sama [ dosłownie bo rodzina się od niej odwróciła ] wychowywała małą , pracowała , zmagała się z problemami dnia codziennego i zawsze wierzyła że znajdzie tę drugą połowę która je dwie pokocha . No i znalazła Życzę więc Wam wszystkim samotnym mamą żebyście nie traciły nadziei i może na Was również poszukuje jakiś wartościowy chłopak ?. Pozdrawiam

Gość vanezzi
Witajcie! Zainteresował mnie ten temat, ponieważ do niedawna bylam samotna kobieta z dzieckiem. Moj syn ma 3 lata. Z jego ojcec bylam ponad 5 lat, rozstalismy sie gdy synek mial 2 latka, choc juz wczesniej powinnismy to zrobic. Atmosfera nie byla zbyt przyjemna dlatego, ze moj byly to utrudnial. Uwazal, ze jestem jego wlasnoscia i nie moge zwiazac sie z nikim innym. To, ze nie interesowal sie w ogole dzieckiem, ciagle byl pod wplywem alkoholu i znecal sie nade mna psychicznie, nie przeszkodzilo mu w uznawaniu sie za bardzo dobrego ojca. Gdy zostalam juz samotna mama, nie szukalam faceta. Ogarnal mnie feminizm. Mialam dosyc calej meskiej populacji i skutecznie odstraszalam od siebie potencjalnych adoratorow. Kandydatow na partnera bylo wielu, ale oczywiscie ja uwazalam sie za niezalezna, niepotrzebujaca "kolejnego palanta" kobieta. Wszytskich facetow traktowalam z gory, doprowadzali mnie do szalu i bardzo irytowali. We wszystkich doszukiwalam sie najgorszych wad i po prostu gardzilam nimi. Uswiadomilam sobie niedawno, ze przeciez wychowuje malego mezczynze- on jest dla mnie idealem. przeciez to moj syn! Z czasem powoli otworzylam sie na mezczyzn. Wspomne, ze byly non stop obrazal mnie, dreczyl smsami i nie dawal spokoju. Pewnego dnia dla swietego spokoju umowilam sie na spotkanie z facetem, ktorego poznalam przez internet wowczas dwa lata temu, Bardzo nalegal na spotkanie od dawna. Nie wiedzial, ze mam dziecko. Zeby po prostu sie go pozbyc poinformowalam go, ze jestem samotna mama i nie mam czasu na jakies randki. Bardzo nalegal.. W koncu zgodzilam sie, ale zastrzeglam, ze bedzie to tylko 15 min. W jego oczach zobaczylam to "cos". Poczulam jakbysmy sie nzali od lat i juz wtedy wiedzialam, ze bedziemy razem. Jestesmy razem juz pol roku. Polubili sie z moim synem i jak narazie dobrze nam sie uklada. Postanowilismy powoli sie poznawac. On uwaza mnie za wartosciowa, piekna kobiete i nie przeszkadza mu, ze mam dziecko. Zycze wszystkim samotnym mamuskom takiego happy end'u ;)) Musicie sie otworzyc na swiat. Nie wolno popadac w skrajnosci! Pozdrawiam;*

Gość Jaro25
Do vanezzi a można wiedzieć ile macie lat ;) Bardzo mnie interesuje ten temat. Sam sobie zadaje pytanie jeśli zakochał bym się w kobiecie z dzieckiem. Pomijam już co poniektórych komentarze bo wiadomo jakie jest życie czasem kładzie kłody pod nogi.

Gość a ładna...
"Kobiety stanowią pi razy oko połowę światowej populacji... czyli jest ich sporo, przyznacie! To na cholerę mi używana skoro mogę mieć nówkę sztukę nie śmiganą?" a masz nówke sztuke nieśmigana? :)

Mam 22 lata.. WIadomo, że bycie z osobą/zarówno samotnym ojcem jak i samotna matka/ nie jest proste. Kosztuje wiele wyrzeczeń.. Sama często zastanawiam się, jak zachowałabym się na miejscu mojego partnera..

Gość pierdolitu_pitu_pitu
Heh... co za bzdury wy tutaj wypisujecie... nie macie ciekawszych zajęć? Jak się wam nudzi to do roboty!

Gość SwiadekSzatana

Bede  do bolu szczery.  Samotna kobieta z dzieckiem jest  Trendowata, W dzisiejszych czasach gdy jest  antykoncepcja  nie ma wymowki, ze sie wpadlo.

Ktory normalny facet z uroda 5-10  stabilna wyplato  powiedzmy 5-7k netto bedzie  chcial  lozyc  na  benkarta? lozyc na nie swoje  GENY? dziecko przeciez bedzie najwazniejsze,zeby to jeszcze swoje  bylo;),, Samotne mamusie  smierdzo na odleglosc,a dzieciaki samotnych matek nic dziwnego ze koncza w rynsztoku , bo tak powinno byc, GENY wyrodnych i  glupich rodzicow powinny wymierac.

Nie oplaca sie  za kawalek obsmierdlego obszczanego sromu, placic swoim zyciem. Na iluzie  milosc  ktora  tak naprawde  jest  tylko materialnym  wyzyskiem,  Ty zap.....asz a mamusia sprzedaje  Ci falszywa  wizje  milosci,w ktorej chodzi tylko o przeplyw  kasy, Konczy sie  kasa,konczy sie  milosc i Facet  staje sie popsutym urzadzeniem ktorego miejsce jest gdzies pod  mostem. Kobieta  milosc istnieje  tylko do wlasnego dziecka. a jesli nie macie wpsolnego dziecka ,wczesniej czy pozniej nic was nie bedzie loczyc, Facet  ktory zwiarze sie  z  takim babsztylem bedzie zwyczjanym frajerem i skonczy  zle, Samotne  matki zwyczajnie powinny wziac sie w  garsc i zostac  utrzciwymi prostytutkami i zarabiac  swoja  ... i cipo, to jest utrzciwy uklad, A nie nabieranie naiwniakow na milosc, aby  wykarmic swojego bankarcika.

Samotne matki powinny wiesc  staraszne, smutne  zycie pelne  cierpienia

Gość gość

Tylko 20% młodych dziewczyn do 30 r.ż które mają dzieci są normalne. Ja się bym nie pisał raczej.