Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytankapyta

czy ktoś mi to wyjaśni? co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość zapytankapyta

zrobiłam test ciązowy po miesiącu od stosunku, wyszedł negatywny. tydzień po stosunku dostałam najnormalniejszy okres. teraz spóźnia mi się już piąty dzień, wczoraj doszły bóle sutków, ale lekkie... i to wszystko, nie mam innych objawow (jeżeli bym była w ciąży). tłumacze to sobie tak: skoro dostałam wcześniejszy okres tydzień przed terminem to teraz może mi się spóźnić tydzień... wiem, że głupie, ale naprawde nie wiem co o tym myśleć... dodam, że prezerwatywa była. jeżli za 3 dni nie dostane okresu zrobie jeszcze raz test i pojde do lekarz. ciągle o tym myśle, a powinnam wyluzować.

Gość five ocean
przestań sie stresowac, wiem ze to trudne sama kilka razy to przechodziłam... nawet ostatnio ale wiem ze stres ma to do siebie ze opoznia okres wiec wyluzuj:)) a skoro zabezpieczenie bylo i nic sie z nim nie stalo to chyba nie masz sie o co martwić :)

Gość zapytankapyta
oj staram się, staram wyluzować:), ale chyba już moge, bo zrobiłam przed chwilą drugi test i też wyszedł negatywny. a to już miesiąc "Po", chybaże jestem jakaś inna;P i już nie bedę błądzić po stronach internetowych bo znowu się zestresuje^^

Gość k-m
dobrze będzie

Gość przecież jak masz nieregularne
okresy, to wiadomo, że może się spóźnić. Skoro miesiąc temu test nic nie wykrył, a w tak zwanym międzyczasie nie było innego stosunku, to przestań panikować i poczekaj spokojnie na okres