Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

samotna 83

czy facet mysli tylko o sexie

Polecane posty

Dlaczego faceci traktuja dziewczyny jak worki na sperme? Poznalam sympatycznego faceta, ale okazalo sie, ze salezy mu tylko na sexie... Nosz co za ludzie :o

Nie wszyscy faceci tacy są :) Tzn. zapewne wszyscy myślą o sexie :D ale nie wszyscy tylko o sexie ;)

Po ilu dniach sie skapnelas ze zalezy mu tylko na sexie? Bo jak po 2 tygodniach to wina jest twoja, powinnas mu dać.

Gość 1234567.......
zazwyczaj facetom chodzi tylko o sex żeby zaliczyć następną panienkę a jak ona za długo się opiera szantażują ..... odchodzą ale zdarzają się też faceci którzy traktują poważnie związek i sex dla nich jest dodatkiem do udanego związku

Gość Taśka_
W takim razie wcale nie jest sympatyczy ;)

Gość joozio
nie prawda, czasem tez i o piwku

qrcze to ja mam chyba pecha bo poznaje samych dupkow, dla ktorych sex jest najwazniejszy :( a pozniej piwo... dlugo dlugo nic i ja:o

to musisz byc albo bardzo sexowna, albo koles bardzo zdesperowany. Jak nie masz nic do roboty to idz z nim w tango. Moze akurat jak sie zaspokoi to bedzie fajny.:]

Gość Taśka_
A tak z dugiej strony to udany sex podstawą dobrego związku ;)

Gość oni zawsze mysla fiutem
w mysl zasady - co sie rusza jest moje i trzeba przelecic, co mysli niech sobie jest. normalnie myslacego o zwiazku( i poznaniu kobiety) faceta szukac trzeba ze swieca ale to trudna sprawa bo wyzarly ich dinozaury, wiec szanse masz nikle :)

Gość joozio
a na powaznie: samotna - bo szukasz niewlasciwych facetow. podobaja ci sie alfa samce czyli tacy co chca od ciebie tylko tylka.

Sie znawczynie znalazły. W ogole nie trafiacie z tymi okreslaniami "ze musi zaliczyc itp itd." to wszystko wyimaginowane i wyssane z palca. Prawda jest taka ze facet czesciej mysli o sexie niz laska, i dlatego jak ona poznała tego spoko kolesia to biedak sie napalił troche i juz dawno nic nie ciupciał i go ochota naszła to jej zaproponował. Wy juz oczywicie ze chce ją zostawic pozniej itp itd. skad wiecie? Moze jak sie wyszaleje z nią to pozniej bedzie dalej o nia zabiegał? Skad wy taie teorie od razu bierzecie ?

Gość joozio
facetowi nie mozna dac za szybko bo sie znudzi - osiagnal juz to na czym mu najbardziej zalezalo. a jesli bedzie musial czekac - pozna cie bardziej. bedzie widzial inne cechy, bedzie sie staral i dopiero wtedy warto pojsc w tany..

joozio. Znudzi sie? eeee czy ty zaspokoiłes sie razem ? bo ja nie. Cały czas mysle o sexie ;P

joozio jak Ty nie znasz mojego gustu... Nie znosze zadufanych w sobie dupkow... Szukam normalnych facetow a nie z okladek magazynow, co w glowie nic nie maja... Przepraszam za uogulnienie... Ale nie powiem, chcialabym spotkac kogos sympatycznego, romantycznego, z poczuciem humoru, dla którego zakonczenie 1, 2, 3 randki nie musi sie skonczyc sniadaniem do lozka a wystarczy buziak w policzek... Ale ja chyba naiwna jestem :o

Reqres ja tez mysle o sexie chyba czesciej niz inne dziewczyny ;) W sumie caly czas... Ale to nie znaczy, ze pozwole wsadzic pierwszemu lepszemu, tak?

Gość joozio
jasne, ze ciagle myslisz. ale to juz mniej z ta sama osoba. jedyne co wiesz o nowo poznanej kobiecie to, ze ci sie podoba seksualnie. zaspokoisz swoja rzadze - raz, dwa - 15 razy ale w pewnym momencie ona sie orientuje ze laczy tylko seks i patrzysz sie na inne wiec prubuje przystopowac. i wtedy koniec zwiazku.

Gość joozio
samotna - nie przejmuj sie ze facet mysli o seksie bo mysli. przyjmij to do wiadomosci. ale nie znaczy ze od razu musisz mu dac. niech pokaze jaki jest ciekawy. niech pokaze, ze umie sie toba zaopiekowac, ze sie dogadujecie, itd.. i dopiero

Facet często myśli o seksie, ale to nie znaczy że zależy mu wyłącznie na bzykaniu :)

ale on mi powiedzial, ze ma nadzieje, ze wieczor zakonczy sie w lozku u niego :| No i nici z wieczoru... Wiem, ze sie z nim nie spotkam... A moze jest tutaj jakis normalny facet?? :D

Gość powiedział że ma nadzieje
a nie ze tak musi byc, co w tym dziwnego?

ja chyba naprawde jestem nienormalna... ale spoko, ja wierze, ze na swiecie sa jeszcze PRAWDZIWI faceci :)