Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastka 234

Planowana cesarka - w którym tygodniu rozwiązanie?

Polecane posty

Gość nastka 234

Jest już wiadomo, ze będę miała cc (ze wskazań). Lekarz powiedział mi, że się na cc umówimy wczesniej, na spokojnie na określony termin, ale nie powiedział jeszcze na kiedy. Jak było u Was - w którym tygodniu ciąży zrobiono Wam cesarkę, która była wczesniej zaplanowana?

Gość nastka 234
a zaczęła Ci się kacja porodowa - skurcze itp. czy pojechałaś zupełnie na spokojnie? Zadowolona byłaś z całego przebiegu???

Gość to zależy
Teoretycznie tydzień/dwa przed terminem ale tak naprawdę to zależy od ciąży. W moim przypadku cesarkę miałam dosłownie dzień przed terminem, ale dlatego że synuś był mały i za mało przybierał, lekarka czekała żeby nabrał troszkę masy. Z tym że tydzień przed terminem byłam już w szpitalu. pozdrawiam i życzę powodzenia

ja miałam planowaną w 40 tg ciąży i nic sie nie dzialo wczesniej a podczas operacji slyszalam jak lekarze mowili ze i tak jeszcze tydzien za wczesnie... wiec chycba ciaza byla o tydzien wczesniejsza... ale maly urodzil sie zdrow jak ryba:)

Pojechałam na spokojnie.Pamiętam we wtorek.Poleżałam w szpitalu,zrobiono mi wszystkie badania.Środowy obiad był moim ostatnim posiłkiem "przed" (miałam pełną narkozę),A w czwartek o 8.30 zjawiła się moja córcia.Do wieczora leżałam na sali pooperacyjnej,potem przewieziono mnie na oddział położniczy. Nie denerwuj się,wszystko będzie ok.

Gość nastka 234
dzięki :)