Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata9000

Wypadanie włosów

Polecane posty

Gość agata9000

Witam pewnie temat pojawiał się, wiele razy. Około 5 miesięcy temu, ot tak z dnia na dzień zaczęły mi wypadać włosy. Zaczęłam brać, witaminy, na początku jakby pomagały, potem jednak znów zaczęły. Poszłam do dermatologa, jeden powiedział, że to tylko brak witamin, drugi, że mam grzyby. Więc zaczęłam używać przepisanego szamponu, tabletek i żelu, na początku jakby pomagało, potem jednak włosy znów zaczęły wypadać. kuracja witaminami i szamponami trwała 5 miesięcy i nic się nie zmieniło. Miałam bardzo gęste włosy. Teraz - n cóż szkoda gadać. Nie wiem co robić. Może ktoś z was miał podobny problem. Co zrobiłyście? Pomóżcie....

Gość agata9000
jakby każda 20 latka była stara to same łyse by chodziły :P

Gość angellaaaaaaa
mam ten sam problem..kiedyś no nie mialam szału na głowie ale ufarbowałam włosy 2 razy na czarno i poprostu zaczełam łysieć..od tego farbowania mineły 2 lata a włosy ciagle sa cieniutkie bralam revalid, inneov czy jakos tak uzywalam szampony i nic.. choc troche pomogl mi szampon dermena. ale tez bez rewelacyjnych efektów. no wlasnie i tez mam 20 lat , może to naprawde ta starość :P

Gość Kaliszka1
Łykaj skrzyp w tabletkach. Spróbuj też szamponu wzmacniającego do wypadających włosów EVA MEDICA z kerastimem. Ja zauważyłam po nim wyraźną poprawę. Stosuje się go 2-3 razy w tygodniu. Dostępny jest a aptekach lub na stronie producenta. A na co dzień używam szamponu z czarną rzepą.