Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelowaa85

PAS DO POŃCZOCH

Polecane posty

Gość karmelowaa85

witam moze Wy mi doradzicie,..mam pas do pończoch zapinany z przodu i z tyłu...jak sobie samej poradzic z zapieciem na tyle ??

Gość karmelowaa85
dziewczyny jak Wy sobie radzicie ? kiedy obok nie ma nikogo kto by mogl pomoc do tej pory pomagala mi siostra

Gość podobno nibys udziela
na te tematy wskazowek, czasem glupich ale zdarzy sie ze sa do rzeczy

takze nibys pomoz kolezance !!

i co w zwiazku z tymi stronkami ????? bo nie czaję jak maja sie do zadanego pytania ...autorka pytala jak ma sobie poradzic z zapieciem z tylu pasów do ponczoch !!!

Gość fiziap
Te stronki są na temat pończoch i pasów, jedna z tych stronek to forum gdzie można zapytać. Jakby była zajrzała na te stronki to nie zadawałbyś głupich pytań.

Gość fizia ty glupolu
no co ty na temat ponczoch!! nigdy bym sie nie domyslila nic innego nie napisalas w tym swoim skopiowanym blogu niz ludziom wiadomo !! plagiatorze skorumpowany :/ !!!!!

Gość eme due
no wlasnie fizia jak taka madra jestes to odpowiedz na pytanie wydaje mi sie wielu kobiet, jak zapinac te "paseczki" z tylu

Gość eme due
kurcze tez mam ten problem, a nigdzie wlasciwie nie pomogli mi..moze Ty bedziesz taka laskawa i cos podpowiesz :)

Gość fiziap
To nie jest mój blog i ja się na pończochach nie znam. Podałam adresy do stron, które są na temat i gdzie są dziewczyny znające temat. Jeśli dla was włączenie wyszukiwarki na tym forum czy napisanie posta jest za skomplikowane to sorry winnetou, macie problem