Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYYYY

ZAKOCHAŁAM SIE W ZAJETYM FACECIE...

Polecane posty

Gość POMOCYYYYYYY
BARDZO SERDECZNIE WSYZSTKIM DZIEKUJĘ ZA ODPOWIEDZI :) NIE BEDE ZABIERAĆ WAM WIECEJ CZASU :) POMAGAJCIE DALEJ, INNYM :) i JESZCZE JEDNO - ON SIE ZGADZA NA TAKI UKŁAD I ONA TEŻ - ONA JEST Z NIM, W ZAMIAN ZA UTRZYMANIE JEJ, MIESZKANIE ITD. ONA JEST SPRYTNA, A ON ZAKOMPLEKSIONY, ZAMKNIĘTY W SWOIM MYŚLENIU, ŻE NA NIC LEPSZEGO NIE ZASŁUGUJE... BO JEGO WYGLĄD JEST ODRAŻAJĄCY [OCZYWIŚCIE TYLKO DLA NIEGO SAMEGO...] TRZEBA TO ZAKOŃCZYĆ, I TAK SPRÓBUJĘ ZROBIĆ... NAJPIERW ULTIMATUM, DAM MU CZAS NA PRZEMYŚLENIE, A POTEM JAK NIC SIĘ NIE ZMIENI, TO ZERWĘ WSZELKI KONTAKT... DZIĘKUJĘ RAZ JESZCZE WSZYSTKIM!

Gość frentii
Ale jakos temu biednemu misiowi nie przeszkadza pomimo swoich kompleksów bajerowac na boku inne laski ? Dokladnie:D Ale laski sa glupie...

Gość histeria 999
Naiwność ludzka nie zna granic ... Dziewczyno przejrzyj na oczy bo takich schematycznych pierdół dotyczących wymówek twojego misia jest tu pełno na każdym z forum dotyczących związków. Ten facet to egoista żerujący na uczuciach innych. Zastanawiałaś się choć przez chwilę dlaczego związał się z tamtą dziewczyną? Co ona czuje , ciekawe jaka będzie jej reakcja jak się o tobie dowie. Może zrobiła by ci przysługę i go kopnęła w dupę i wtedy droga wolna ...dla ciebie. Oni nie są małżeństwem nie mają dzieci więc po co sobie nawzajem marnować życie skoro rzekomo nic do siebie nie czują ... Moim zdaniem misiaczek kłamie aż się dym z uszu wydobywa ..Jego Dziewczyna żyje w nieświadomości o jego podrywkach a on cieszy się że złowił następną naiwną. Jeśli naprawdę chcesz w to zainwestować swoje uczucia to postaw sprawę jasno zrywasz z nią bądź może bardziej drastyczny sposób umów się z tą jego panną na kawę i pogadaj...Wiem że to może być trudne ale możesz zawsze powiedzieć że facet jest tobą zainteresowany że mówi że nic go już z nią nie łączy ale ty jesteś taka ostrożna że nie chcesz nikomu krzywdy robić i wolisz dowiedzieć się bezpośrednio u źródła. Oczywiście odpowiedź tej dziewczyny będzie jedna i może doznać szoku że jej cudowny chłopak podrywa laski na boku . jednym słowem najlepiej jest poznać prawdę a nie motać się wewnętrznie co robić , prawda czasem boli ale skutecznie chroni nas przed dalszym popełnianiem błędów.

Gość gość
Jestem facetem i mam ten sam problem z kobieta ktora mi mydli i wmawia ze jestem ten jedyny a z jej wlasnym facetem sie nie uklada i w ogole mieszkaja razem

Gość gość
Ciagnie sie to juz od dluzszego czasu i sobie z tym rady nie daje bo sie zakochalem

Gość gość
Chcesz dawać ultimatum facetowi, który jak piszesz - możliwe, że coś do ciebie czuje? Chcesz odtrącić przyjaciela, bo nie może, albo nie chce być z Tobą? A on w ogóle wie o tym, że chciałabyś z nim być. Jeśli nie to z ciebie jest straszna świnia, bo przyjaźń to coś więcej niż miłość. Za jakiś czas poznasz innego, fajnego zajętego, kolegę i co, znów się zakochasz i rozbijesz przyjaźń? Lepiej ustatkuj się emocjonalnie. Jak czytam te wszystkie gderania "zostaw go", "to gnojek", "on na pewno jej nie zostawi", "on na pewno zrobi to samo tobie" to mi się nóż w kieszeni otwiera. Nic nie wiecie o tym człowieku, a już go zamykacie w szufladce. Nikt nie jest taki sam, więc nie pieprzcie farmazonów, bo nikt nie wie, co on zrobi, możliwe że mógłby być dla niej najlepszym mężem pod słońcem i nigdy jej nie zdradzić.

Gość gość
co ty chrzanisz? przecież wszyscy mezowie na swiecie zdradzają. :D