Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzaleznionaona

Jak zablokować sobie w kompie kafeterie ???

Polecane posty

Gość uzaleznionaona

Bo juz mnie to wkurwia, sesje poprawkową mam, a czytam te pierdoły o analu i problemach innych. Moze jest gdzies opcja zebym nie mogła juz po wsze czasy tu wejsc? pomocy..

proponuje rozladowac sie z facetem, nie bedzie potrzeby czytania o analu i innych pierdolach ;)

Gość uzaleznionaona
Eee.. no ja nie czytam po to zeby się nakręcać seksualnie. Dałam przykład analu, bo tych postów to jakoś zatrzęsienie i ostatnio coraz wiecej widac, a nie dlatego ze mnie to kreci. Tylko jakieś te chore problemy innych mnie przyciągają. Nie wiedzialam ze inni ludzie mogą być aż tak porypani To zna ktos opcje w kompie zeby tej Raj Dewiantów na zawsze zablokować? Bo boję się że zmiękne i ze za pol godzny wejde sprawdzic co tu slychac

Gość magik komputerowy
Start -> uruchom Wklej jako jeden wiersz: echo 127.0.0.1 kafeteria.pl >> C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts

Z lini polecen to nie zadziała. musiałaby polecenie .bat zrobić. Proponuje wejsc na C:|Windows|System32|Drivers|etc|schost otworzyc plik i na samym dole dopisać: echo 127.0.0.1 www.kafeteria.pl