Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marmolada z dzikiej pigwy

chlopak powiedzial mi dzisiaj ze jestem za gruba

Polecane posty

Mam 24 lata, 168 cm wzrostu i 61,6 kg. Schudlam troche, bo wazylam jeszcze niedawno 68. Mojemu ukochanemu wtedy to nie przeszkadzalo, a dzisiaj patrzac na mnie krytycznie oswiadczyl ze moglabym jeszcze troche schudnac, bo mam wielka dupe i grube uda. Dupy nie mam malej, w udach tez troche mam, ale przez odchudzanie stracilam piersi a na gorze mi wystaja obojczyki! Czy ja naprawde jestem gruba? Powinnam sie jeszcze odchudzac?

Gość rece precz od mojego BMI
On ma jakies problemy. Nie jestes gruba, to optymalna waga. Strzel mu z liscia.

Gość joozio
moze po prostu wygladasz grubo. czyli zamiast sie odchudzasz pojdz na fitness. wymodeluje ci ladne cialo. a pozniej powiedz sowjemu facetowi ze jest szkapa i chudzielec oraz nie ma miesni wogole

Ale on ma wlasnie nadwage...ma 1.77m i wazy prawie 90 kg.

Gość rece precz od mojego BMI
co za palant, ludzie!!! niech na siebie popatrzy

Gość WREDNA SUKA HIPKO
powiedz ze on ma za małego:D

Gość joozio
to powiedz ze tez ma sie odchudzic. i tyle. niech on sie odchudza. ty cwicz i modeluj.

ale to naprawde jakas duza waga? te 61 kg przy 168cm? Ja sie nie czuje gruba.

Gość joozio
tu nie chodzi o wage ale wyglad. nie wiem jak wygladasz to ci nie podpowiem. ale jak on jest gruby to niech sie wali. jak chce chuda to niech sam schudnie

Gość kopnij gościa w 4 litery..
nie pozwól ,żeby robił Ci takie uwagi .Nawet, żebyś była gruba -to co?? Jak mu się nie podoba -droga wolna . Chcesz całe życie się odchudzać dla faceta? ... dla siebie -tak , dla faceta-nigdy !!! I nie jesteś gruba -jesteś w sam raz :))

i tak zalamana jestem:(

Gość oceniacz kształtów
daj fote figury to ocenimy

przestań nie ma się co łamać a ten chłopak to jakiś dureń ma taką zgrabną dziewczyne i jeszcze gada takie głupoty myślę żę on po prostu jest zazdrosny że ty schudłaś a on nie i jeszcze ci każe żeby ci wmówić że ty tez jesteś gruba!MOJA RADA TO TAKA POWIEC MU ŻE JESLI NIE PODOBASZ SIE MU TO NIE SZUKA ANOREKTYCZKI! JA MAM CHŁOPAKA I WAŻĘ TYLE CO W STOPCE I WCALE NIE CZUJĘ SIE GRUBO CHOĆ MAM WIĘKSZĄ WAGE OD CIEBIE!PO PROSTU ODCHUDZAM SIĘ ŻEBY WYROBIĆ SOBIE MIĘSNIE I TROSZKĘ POZBYĆ SIĘ ZBĘDNYCH KG.TEŻ MAM CHŁOPAKA KTÓREMU SIE PODOBAM BARDZO TAKA JAKA JESTEM A ON TWIERDZI ŻE JESTEM BARDZO ZGRABNA I MÓWI ŻE NAWET JAK BEDĘ WAŻYŁA 100KG TO I TAK MNIE BEDZIE BARDZO KOCHAŁ!BO JAK SIE KOCHA TO KOCHA SIĘ BEZ WZGLĘDU JAKA TA OSOBA BY NIE BYŁA! WIĘC CHYBA MUSISZ ZACZĄĆ SOBIE SZUKAĆ INNEGO KTÓREMU BĘDZIESZ SIE BARDZO PODOBAĆ TAKA JAKA JESTEŚ I NIE BĘDZIE CHCIAŁ ŻBYŚ SIĘ ZMIENIAŁA!!

Gość frentii
Facet debil i chyba powiedzial ci to, bo zauwazyl, ze schudlas i faceci zaczeli sie toba bardziej interesowac. Jak obnizy ci samoocene, to bedzie tkwila przy nim, wdzieczna, ze w ogole z toba jest. Olej kretyna:O

Wazne jak Ty sie z tym czujesz! Jesli chcesz możesz zaczac biegac, zejdzie troche z pupy i ud. Jesli dobrze sie czujesz we wlasnym ciele, powiedz chlopakowi, ze jak mu sie nie podoba to niech spada!

Gość joozio
ja mam ładną figurke, taka filigranowa ze mnie kobitka 69kg wagi i 156cm wzr, a wymiary 102cm/93cm/115 cm i uwazam, ze batonik nikomu jeszcze nie zaszkodzil

Powiedzialam mu to. Powiedzial ze jak mi nie mozna szczerze powiedziec takiej banalnej rzeczy to on nie wie po co my jestesmy razem...:( czy on jest normalny??????????

Weź ty go zostaw!!! Nie jeden jeszcze bedzie Cie wielbil i mówił ci komplementy:)