Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkola

jak sie robi te testy ciążowe z krwi9

Polecane posty

Gość pytaczkola

mam pytanko i prosze mi napisac szczerze: jak sie robi te testy z krwi (albo mocz ??) zeby sprawdzic czy sie jest w ciazy ? i nie chodzi mi bynajmniej o to ze sie "sika" albo krew pobiera... tylko to sie jakos mowi tej kobiecie co pobiera? robi sie to rano czy nie ma to znaczenia? i jaki jest koszt takich badan? i czy np. test moze powiedziec ze sie nie jest w ciazy a z tych testow wyjdzie ze sie jest ? Rozumie ze tylko one daja 100% pewnosc?

Gość pytaczkola
powaznie sie pytam

Gość idziesz do laboratorium
analitycznego i mówisz, że chcesz zrobić test HCG. Pobierają krew i na drugi dzień masz wynik 100%. Nie musisz być na czczo. Cena w zależności od miejsca w Polsce 20-30 zł. Test do moczu kupujesz w aptece. Nikomu nie musisz się tłumaczyć po co ci test. Albo mówić pielęgniarce czy aptekarce że jesteś albo nie jesteś. Właśnie tego chcesz się dowiedzieć przecież :)

Gość to bedzie gdzies
test nazywa sie beta hcg (z krwi) ,nie musi byc robiony rano , jest wiarygodny , o ile nie jest robiony za wczesnie,

Gość idziesz do laboratorium
aha no i oczywiście robisz ten test najwcześniej w dniu niewystąpienia spodziewanej miesiączki

Gość gosik062007
ja zrobilam chyba dwa dni wczesniej i wyszly poprawnie.