Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkola

jak sie robi te testy ciążowe z krwi9

Polecane posty

Gość pytaczkola

mam pytanko i prosze mi napisac szczerze: jak sie robi te testy z krwi (albo mocz ??) zeby sprawdzic czy sie jest w ciazy ? i nie chodzi mi bynajmniej o to ze sie "sika" albo krew pobiera... tylko to sie jakos mowi tej kobiecie co pobiera? robi sie to rano czy nie ma to znaczenia? i jaki jest koszt takich badan? i czy np. test moze powiedziec ze sie nie jest w ciazy a z tych testow wyjdzie ze sie jest ? Rozumie ze tylko one daja 100% pewnosc?

Test Beta HCG sie nazywa. Idziesz do przychodni lub szpitala i mowisz w recepcji ze chcesz wykonac ten test. Placi sie za niego okolo 30zl. U mnie czeka sie na niego 10 dni, ale w wiekszym miescie jest po kilku godzinach lub na drugi dzien.

mówisz pani w laboratorium że chcesz test na hormon HCg ona będzie wiedziała o co chodzi... krew z żyły obojętnie kiedy i obojetnie czy na czczo czy najedzona. koszt ok.25-30zł Ja polecam test ciążowy Quick Vue.W aptece za 8zł kupisz i taką pipetką wkrapiasz trzy krople moczu do takiej wyznaczonej gąbeczki.Najlepiej robić z rana. Jeśli chcesz ukryc to że robisz takie badanie to przed panią z laboratorium nie dasz rady-musi wiedziec na co ci krew pobiera..