Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saaaraaa

wieczór panieński!! ratunku!!

Polecane posty

Gość saaaraaa

dowiedziałam sie kilka dni temu ze mam zorganizować wieczór panienski siostry i nie wiem kompletnie co! wieczór bedzie u mnie na mieszkaniu. nporadzcie cos co moge zrobic!!

Gość
mozesz przygotowac cos pysznego salatki, koreczki, jakies ciasto, lody, troche alkoholu; szampan, jakies lekkie drinki, zapros kolezanki twojej siostry i złózcie sie na jakis prezent no kamasutre albo jakas sexy bielizne

Gość a więc .a.a.a
ja ostatnio byłam na panienskim kolezanki był w mieszkaniu -czesc pierwsza były chipsy , ogórki kiszone, wódka soki i takie tam wszystkie byłysmy ubrane na czarno czerwono z wyjątkiem przyszłej panny ,młodej która miała strój króliczka dziewczyny wytrzasnęły karty z pytaniami i zadaniami dla panny młodej http://www.allegro.pl/item720483239_wieczor_panienski_karty_zadan_2_komplety_6zl.html#gallery a tam były zadania np. pokazać na butelce jak to "robi z przyrodzeniem męża" hehe albo powiesić plakat i napaćkać na niego trochę bitej śmietany w części intymnej i przyszła panna młoda to zlizuje potem w klubie : miała poprosić jakiegoś chłopaka od prezeratywe , a jak ja dostanie nadmuchać tak żeby pękała wymalować się czerwoną szminką i pocałowac 20 facetów w ciągu 5 minut :) jeszcze pare innych ciekawych zadań a prezenty: bielizna , kajdanki, wibrator ,kamasutra , kulki gejszy tylko ja nie wiem czy twója siostra jest taka wylozwana bo może się poczuć urażona albo zgorszona takim wieczorem nam się podobało byłyśmy w 10 osób :D

Gość do pani wyżej
co za dziecinada :o

"wymalować się czerwoną szminką i pocałowac 20 facetów w ciągu 5 minut" no to lekka przesada, jakby mój narzeczony-wtedy dowiedział się, że całowałam GDZIEKOLWIEK tylu gości to by chyba oszalał i z karabinem wleciał :P