Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabijesie

ZABIJE SIE...POMOCY

Polecane posty

Gość zabijesie

Opisywałam sytuacje spito mnie i nie wiem czy mnie ktos nocą nie wykorzystał....Mam tylko 16 lat Już nigdy nigdzie nie ojade kruwa... BLAGAM Robiłam 3 testy wszystkie wyszly negatywne...Quick Vue i tak czy nie... Niestety nigdy nie lcizylam co ile mam miesiaczke ale raczej nie spozniala sie nigdy jakos... Ostatni raz mialam ja 28 lipca 2009 roku jesli ktos mialby mnie zgwalcic staloby sie to 31 lipca.........Miesaiczke przewaznie mam 2-3-4 dni. Do dzis ani sladu dla miesiaczki.... najgorsze jest ze mam wrazenie ze mi urosl brzuch troche tak od dolu wlasnie...od podbrzusza...i podbrzusze mam twarde... robilam 3 testy przeciez!! boze co ja mam robic jaka ja bylam glupia ze ja tam jechalam boze pomozcie mi blagam was jak by do tego doszlo zabilabym sie chyba i do ginekologa nie pojde bo rodzice moi sie dowiedza i wgl ;

Gość i zabij sie
za glupote trzeba placic.Po co dopuscilas w ogole do takiej sytuacji? Przeciez nikt Ci w gardlo nie wlewal alkoholu. Idz do ginekologa dzieciaku,nikt ci przeciez przez internet nie stwierdzi czy jestes w ciazy.A jak 3 testy wyszly negatywnie to na pewno w ciazy nie jestes.Robilas je rano? Z porannego moczu. Uwazaj na siebie dziewczyno.

Gość zabijesie
zjadlam 10 tabletek nurofen na wszelki wypadek slyszalam ze dzialaja poronnie moze zabije dzieciaka qurwa jak sie ksiadz dowie z parafi to lipa chuj

Gość zabijesie
a moze powinnam poprosic kumpele by przylozyla mi pare razy w brzuch mocno to poronie qurwa co tu robic ja pierdole no

Gość zabijesie
o wiem wkocze z pierwszego pietra na beton myslicie kurwa ze zadzialla

Gość dobry pomysł
;D