Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZABIJESIE

ZABIJE SIE...POMOCY

Polecane posty

Gość ZABIJESIE

Opisywałam sytuacje spito mnie i nie wiem czy mnie ktos nocą nie wykorzystał....Mam tylko 16 lat Już nigdy nigdzie nie ojade kruwa... BLAGAM Robiłam 3 testy wszystkie wyszly negatywne...Quick Vue i tak czy nie... Niestety nigdy nie lcizylam co ile mam miesiaczke ale raczej nie spozniala sie nigdy jakos... Ostatni raz mialam ja 28 lipca 2009 roku jesli ktos mialby mnie zgwalcic staloby sie to 31 lipca.........Miesaiczke przewaznie mam 2-3-4 dni. Do dzis ani sladu dla miesiaczki.... najgorsze jest ze mam wrazenie ze mi urosl brzuch troche tak od dolu wlasnie...od podbrzusza...i podbrzusze mam twarde... robilam 3 testy przeciez!! boze co ja mam robic jaka ja bylam glupia ze ja tam jechalam boze pomozcie mi blagam was jak by do tego doszlo zabilabym sie chyba i do ginekologa nie pojde bo rodzice moi sie dowiedza i wgl ;

Gość kaskadka
tak szybko brzuch by ci nie urosl. Zrob test krwi i bedziesz wiedziala na 100%

Gość a już tam
nie martw się na zapas :D może to tylko przepuszczenia że jesteś w ciązy,,a nawet jak byś była to nie powód do zabijania dziewczyno .....musisz porozmawiać z dobryn psychologiem

3 testy negatywne :) brzuch rośnie duuużo później młoda jesteś to jeszcze masz nieregularne miesiączki a stres teraz ci opóźnia NIE JESTEŚ W CIĄŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na przyszłośc zajmij się sie nauką a nie fiutkiem ;)

Gość ZABIJESIE
ile kosztuje badanie krwi i gdzie to sie dokladnie robi,czy rodzice sie dowiedza?

Gość ZABIJESIE
franka ale mam naprawde wrazenie ze urusl a ja jestem chuda.

Gość gwiazdkagda
oj oj spokojnie dziewczyno:) współczuje tego co się stało bo to nie jest miłe ale w ciązy nie jesteś nie martw się. W twoim wieku mieisączki są nieregularne. Nie masz się czym martwić. Pozatym jeśli trzy testy wyszły negatywne to też mozęsz spać spokojnie. A okres ci się na 100 % spóźnia z nerwów. Denerwujesz się stresujesz i przeżywasz wiec brak okresu to reakcja twojego organizmu. Pociesze Cię ze ja 4 miesiace temu nie miałam okresu ponad 3 tygodnie i pani ginekolog powiedziała ze organizm kobiety to nie komputer:) Spokojnie nic się nie stresuj. Ja jestem teraz w 11 tygodniu ciąży i brzuszek nadal mi nie urusł. Aha i jeszcze chciałąm ci powiedzieć ze napewno wmawiasz sobie objawy ciązy. Czasami jest tak że wmawiając sobie objawy normalnie one wystepują a ciąży i tak brak Głowa do góry i wiecej spokoju :)

W ciazy to raczej nie jestej a raczej psychika robi swoje, martwisz sie tym i tylko o tym myslicz, dlatego tak sie dzieje. Mozesz dla swojej pewnosci jeszcze raz zrobic test ciazowy albo krew z tego co wiem to koszt okolo 10 zl i rodzice sie raczej nie dowiedza A na przyszlosc radze uwazac jesli nie chcesz miec narazie dziecka to wczesniej pomysl co robisz, dla twojego dobra

Gość kaszaaaaa
No wszystkie takie współczujące nagle...a to,że dziewczyna mająca 16 lat , nie potrafiąca się dobrze wysłowić,używa alkoholu, uprawia seks to Was nie przeraża?! Jeśli nie usunie ciazy to zostawi bachora w domu dziecka i JA ORAZ MOJA RODZINA , a także WY I WASZE RODZINY będa za to płacić?! Utrzymywać to dzieco?! nie daj Boże,żeby jeszcze było kalekie... Noż kur..wa żadnej odpowiedzialności u tych gówniar!!! Dla was to nie jest problem?! Miałaś dośc lat na alko i seks to miej teraz dośc,żeby się rodzicom do tego przyznać. I nawet jeśli cię spili i wykorzystali ( jasne :p ) to TY sama dobierasz sobie towarzystwo.

Gość ZABIJESIE
dziękuję! kochane :*

Gość karolcia JP24
co wy jesteście wszystkie upośledzoneee???? nie widzicie ze gowniara jaja sobie z was robi???? ty ćwoku na miejscu twoich rodzicow wstydziłabym sie ze mam taka córke ... zajmij sie nauką lepiej !!! ty chyba chhcesz być zgwałcona albo musisz być zgwałcona bo masz coś z głową zamiast testu idz do psychiatryyyy !!!!!!!!!

Gość mam pomóc w czym
w zabijaniu??? odwal się

Gość karolcia JP24
nastepnym razem dobieraj sobie lepiej towarzystwo nie daj sie gwałcić hehe no chyba ze lubisz taki styl :)