Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość non neim

Najskuteczniejsza metoda nauki angielskiego

Polecane posty

Gość non neim

Postanowilłam nauczyć się języka angielskiego. Nigdy wcześniej nie uczyłam się tego języka. Więc muszę zacząć od podstaw. Jaki kurs polecacie?

Gość Meganna

Ja się uczyłam w Pi School niemieckiego. Nauka sama tego języka do łatwych nie należała ale dzięki temu że szkoła fajna i dobrze działająca to całkiem sporo wyniosłam z zajęć. Szkoła jak dla mnie bardzo na tak. 

Gość MagdaK

Ja od jakiegoś czasu uczę się z tutlo. Głównie zależało mi na tym aby poćwiczyć rozmowę a dzięki nim mam taka właśnie możliwość. Dodatkowo sama wybieram speakerów z którymi chcę mieć lekcję więc mogę osłuchać się z różnymi akcentami. 

Gość Ulllka

Ja właśnie przede wszystkim chciałam poćwiczyć i mowę i angielski ze słuchu i zdecydowanie z Tutlo jest super. Ta platforma to super opcja właśnie dla kogoś kto nie ma za dużo czasu na naukę ale i szuka wygodnych rozwiązań dla nauki angielskiego z domu

Gość Andzia
Dnia 13.09.2019 o 19:34, Gość Ulllka napisał:

Ja właśnie przede wszystkim chciałam poćwiczyć i mowę i angielski ze słuchu i zdecydowanie z Tutlo jest super. Ta platforma to super opcja właśnie dla kogoś kto nie ma za dużo czasu na naukę ale i szuka wygodnych rozwiązań dla nauki angielskiego z domu

Coraz cześciej spotykam się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat nauki jęz, angielskiego w Tutlo. Czy istnieje możliwość odbycia jakiejś lekcji próbnej,  by przekonać się, czy taka metoda nauki mi odpowiada ? 

Gość paulisiaaa

jak dla mnie to taka, która mnie nie stresuje, tylko motywuje. Zaczęłam online z Tutlo. Pracuję od 10, a lektorzy są dostępni już od 7 rano, więc mogę zaczynać jeszcze przed pracą. Dla mnie to najlepsze rozwiązanie

Gość Ulllka
Dnia 30.10.2019 o 21:30, Gość Andzia napisał:

Coraz cześciej spotykam się z wieloma pozytywnymi opiniami na temat nauki jęz, angielskiego w Tutlo. Czy istnieje możliwość odbycia jakiejś lekcji próbnej,  by przekonać się, czy taka metoda nauki mi odpowiada ? 

Pewnie! Odnośnik do lekcji próbnej znajdziesz bezpośrednio na stronie www Tutlo

Gość Annkana

Warto z takiej lekcji skorzystać, żeby dowiedzieć się jak wygląda korzystanie z tej platformy, nie każdy moze się odnaleźć, ale jak dla mnie to jak do tej pory najlepsza metoda nauki j angielskiego.

Gość Annnnkaaaa

szybko i łatwo jest wlasnie z tutlo, bo sam decydujesz kiedy i ile. już od 7 rano możesz zaczać jeśli masz na późniejszą godzinę do pracy

Gość Myszka_85

Jak najbardziej, Tutlo oferuje lekcje próbne dla osób, które nie są do końca zdecydowane czy taka metoda nauki języka angielskiego będzie im odpowiadała. Trzeba to zgłosić w formularzu, który jest dostępny na ich stronie internetowej pl.tutlo. com

Gość Myszka_85

Jak najbardziej, Tutlo oferuje lekcje próbne dla osób, które nie są do końca zdecydowane czy taka metoda nauki języka angielskiego będzie im odpowiadała. Trzeba to zgłosić w formularzu, który jest dostępny na ich stronie internetowej pl.tutlo. com

Wiele metod testowałem i miałem kilka podejść do nauki języka, niestety stacjonarne kursy u mnie się nie sprawdziły. Moja dziewczyna nauczyła się języka w domu i poleciła mi NAUKĘ ANGIELSKIEGO METODĄ DZIECKA. 

Na początku miałem mieszane uczucia, jeżeli chodzi o naukę w domu, ale zapoznałem się z tą metodą i zacząłem naukę a efkety pojawiały się jak dla mnie bardzo szybko. 

Na pewno szybciej niż wcześniej, praktyczna nauka języka daje w 100% lepsze efekty niż siedzenie nad książkami. Polecam przetestować taką metodę nauki. Wielu z Was może to pomóc, przede wszystkim zmienić podejście.