Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucszka2389

czy są tutaj osoby,które nie utrzymują kontaktu z rodzicami??

Polecane posty

Gość martucszka2389

Mam takie pytanie ponieważ mieszkam z moim mężem i 2 letnim dzieckiem a moja mama do tej pory nie chciała poznać swojego wnuka.Ponieważ jak zaszłam w ciąże mama wyrzuciła mnie z domu i nie chciała utrzymywac kontaktu.I dalej nie chce.Jestem na utrzymaniu męża.Mama do tej pory sie nie odezwała,jak ja próbuje się odezwać to usłyszałam ostatnio,że zaluje ze mnie urodziła.Ma do mnie pretensje ze wybralam takiego mężczyzne i ze urodziłam dziecko.Ze jej zdaniem powinnam dokonac aborcji i nie chce poznac swojego wnuka mówiąc ze nie chce znac tego bachora. Jest to dla mnie bardzo przykre i bolesne.nie wiem czy powinnam jakoś zblizyc się do mamy

ciezka sprawa:/ nie wiem dokladnie z jakich powodow mama sie odsunela ale mysle ze nie powinnas sie narzucac. podjelas pewne proby pogodzenia sie, wyciagnelas reke wiec powinnas miec czyste sumienie:) jesli mama dojrzeje do tego aby sie z toba pogodzic sama wyciagnie reke.

Gość a ja bym poradzila
ja uwazam jak kolezanka powyzej. a poza tym, przestanmy usprawiedliwiac naszych rodzicow, to ona postepuje zle, nie ty. ja tez nie mam kontaktu z ojcem, a z matką sporadyczny. dlugo mi bylo z tym zle, ale ostatnio rozmawialam z psycholożką. i nauczylam sie: przestanmy usprawiedliwiac naszych rodzicow za ich glupote! to nie rola dzieci.

Gość martucszka2389
no powod odsunięcia sie mojej mamy byl taki ze zaszlam w ciąże.Wedlug niej nie powinnam mieć dzieci bo dzieci są okropne

Gość martucszka2389
No ale to nie jedyny powod.Według niej mężczyzna również jest nieodpowiedni.Moj maż jest prawnikiem i jest dosc zamożny a mama kiedyś stwierdział dlaczego ja mam mieć lepiej niż ona.Moja mama jest bezrobotna z wyboru.

Tak naprawdę to Ty nie masz matki. Masz męża, dziecko i to Twoja rodzina. Może to przykre , ale można z tym żyć. Zrobiłaś wszystko jak należy i nie masz prawa czuć się winna. Powodzenia.

Gość martucszka2389
Naprawde czuje sie tak jakbym jej nie miala.Ona nie wykazuje zadnego zainteresowania zyciem mego dziecka.Jak bylam w ciąży to wystawila mnie na ulice z brzuchem

Gość przykre...***
ja na szczęscie mam bardzo dobry kontakt z rodzicami... ale tak jak piszą dziewczyny nic na siłę bez obrazy ale twoja mama powinna sie leczyc skoro uwaza ze dzieci są bee to czemu cię urodziła??i która normalna zzdrowa psychicznie kobieta-matka-babcia wytrzymałaby 2 lata wiedząc ze ma wnuczka i nie widziec go ani razu to jakaś masakra a jak z twoim tatą?? bo chyba o nim nie wspomniałas??

Autorko, mozemy podacsobie dlonie. Identyczna sytuacja, jedynie z ojcem rozmawiam i sie widuje, ale on mieszka 100km ode mnie. Bardzo przezywam brak kontaktu z matka.

Gość POMOŻEMY NAWIĄZAĆ KONTAKT Z MA
Jeśli chciałabyś nawiązać kontakt z matką odezwij się, pomożemy! Społeczny program tv pomoże ci nawiązać zerwane relacje z mamą. Nie martw się, nawiążemy kontakt, załatwimy to za ciebie:) SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI redakcja@endemol.pl lub zadzwoń pod numer tel. 228474506 kom. 504083757

No popatrz, a ja myślałam że tylko moja mama jest taka wyrodna :o tez nie chce poznać wnuka, nawet udaje że mnie na ulicy nie widzi jeśli idę z wóżkiem. Za to z ojcem mam dobry kontakt :)

Gość ja tez tak mam :/
Hej :) ja nie utrzymuje kontaktu z ojcem tak samo od swojego slubu na ktorym z reszta nie byl:( kazdy sie pytal gdzie on jest itd strasznie przykra i niezreczna sytuacja byla :( teraz mamy z mezem juz dziecko a on go nawet nie zna :( pisze tylko o ojcu bo mama nie zyje

Gość podnissse
up