Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaaaaaaaaaaaa22

Okropna wizyta u lekarza.Ktos tak miał?

Polecane posty

Gość Anq25
A czemu on ci na piz...patrzył jak odbyt miał oglądać?

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
Anq25- jego pytaj

Gość ktos jeszcze mial podobnie

Gość SwiniaMorska
A w czym to rozwydrzenie u niej przejawia się? Myślę,że podobnie byś zareagowała jakby jakiś 'doktorek' Cię tak potraktował. Poście wyżej:)

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
wyuzdany ~ni «pozbawiony wszelkich hamulców moralnych, rozpasany, rozwydrzony, rozpustny; będący wyrazem czyjegoś wyuzdania, nacechowany wyuzdaniem» Hm...jakoś nie pasuje. Pudło:P

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaa22
mala pomylka-mialo byc:rozwydrzenie pot. «nadmierna zuchwałość, rozpasanie» Nauczmy się rozróżniać zuchwałość od niegodzenia się na chamstwo i bycie popychadłem

Gość Miałam podobnie...
Ja miałam w pewnym stopniu podobną sytuację kiedyś. Pierwszy raz poszłam do ginekologa - to starej daty pani doktor, moja mama do niej chodziła od lat, więc uznałam, że to dobry start. Byłam dziewicą, co też od razu jej uświadomiłam. Najpierw zrobiła wywiad, w trakcie którego pytała o to, czemu przyszłam oraz o inne, typowe sprawy, a potem badanie. I to badanie na długo wryło mi się w pamięć. Nie dość, że wpakowała we mnie gruby wziernik (potem mi oznajmiła, że to byl wziernik jaki stosuje się dla kobiet, które już rodziły), to jak jęknęłam z bólu nie mogąc nad sobą zapanować, ona z dosłownie sadystycznym uśmiechem powiedziała "wiem, że boli". Musielibyście słyszeć jej ton, to było coś strasznego. Jak już zakończyła badanie, to zaczęła mnie atakować - po co mi dziewictwo, dlaczego "po prostu tego nie zrobię, skoro mam chłopaka", co to za różnica skoro robiliśmy różne inne rzeczy itd. Wyszłam z tego gabinetu czując się upokorzona (właściwie nie wiem, czym - chyba tym badaniem, które było dość brutalnie przeprowadzone) i okropnie zdołowana. Sporo czasu zajęło mi przekonanie się do innej lekarki tej specjalizacji. :/ I pomyśleć, że to była druga kobieta. Że kobieta kobietę może tak potraktować. A, wizyta była prywatna. :/

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaaaa22
Czyli prywatna wizyta czy danie koperty nic mi nie gwarantuje?:-/

Gość Miałam podobnie...
Nie, nie. Droga autorko, nie nastawiaj się. Ktoś wyżej polecił tę stronę z rankingiem lekarzy - znajdź jakiegoś blisko siebie, który jest ceniony i polecany. Czytaj opinie, tego w necie jest naprawdę pełno. A tamtemu dupkowi wystaw jak najgorszą wszędzie, gdzie możesz. Bardzo Ci współczuję tej całej sytuacji. Rozumiem Twoje nerwy, stres i poczucie upokorzenia po wszystkim. Tak nie powinno być. Niemniej jednak, jeśli już się tak stało, to faktycznie należy sytuację - choćby skrótowo - opisać na tego typu portalach, żeby inne osoby ostrzec. A te komentarze/pytania o depilację to już dosłownie poniżej krytyki. Szkoda, że masz tyle klasy, że nie trzepnęłaś go w mordę :) Trzymaj się ciepło, pozdrawiam. Nos do góry :)

Gość Onaaaaaaaaaaaaaaaaa22
Dziękuję wszystkim za wypowiedzi.Zwłaszcza kobitce i tyle 24 oraz Miałam podobnie. Komenty osób złośliwych i podszywaczy zostawiam bez odpowiedzi. Widać,że nikt Was jeszcze tak nie potraktował,ale nie życzę Wam tego mimo wszystko. Oczywiście, na wszystkich możliwych portalach medycznych stosowne notki zamieszczę:P Dziękuję za uwagę i ostrzegam przed pochopnym wyborem lekarza. Pozdrawiam-Ewelina

Gość wszystkiego dobrego
i głowa do góry

Gość Widzęże Autorka zamknęła topi
Do Autorki,jeśli jeszcze tu zaglądasz-nie słuchaj tych idiotów co tu wypisywali,że jesteś 'rozwydrzona'itp. Godność to ważne pojęcie...człowiek gdy ją traci nie ma tak na prawdę już nic...brawo