Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xEVIx

co dalej???

Polecane posty

ostatnio na 18 kolezanki poszlam z jej znajomym w krzaki (BYLAM PIJANA) Byl taki kochany ,moze dlatego ze chcial cos ze mna zrobic nie do koncamu sie to udalo,bo sie nie ruchalismy i nie zrobilam mu loda chociasz bardzo chcial (byla mineta, palcówa i zwalilam mu) . Pare dni pozniej bylo nastepne ognisko na ktore ta sama kolezanka zaprosila go znowu i powiedziala mi ze on chce zebym po niego poszla ze sie mna jara ,ze sie mu podobam a ja nie poszlam :| chociasz tez mi sie spodobal i to bardzoo chociasz nie znam go zbytnio bo tylko z opowiadan kolezanek i tych 2 spotkan (czasami sie nie rozumie bo robie cos czego nie chce), jak bym mogla cofnac czas to bym po niego poszla i pogadala z nim ,a niedawno sie dowiedzialam ze on ma dziewczyne czy mam szukac z nim kontaktu czy zostawic to tak jak jest ?? niech ktos mi odpisze bo nie wiem co myslec

Gość kamelom_om
Przeczytaj to co napisałaś, idź się pierd***** w głowę i nie wracaj...

Gość o losieeeeee
:-o

Gość waniliaPyszna
juz po dobranocce :O

Gość kamelom_om
kto nie rozumie...??Ty?? mówisz o sobie w tzreciej osobie....to chyba jakaś choroba, nie?

Gość kamelon_om
jesli nie wiesz o co chodzi to czytaj do skutku...

Gość kamelom_om
no ja wiem, żę świadomie to pisałaś....Nie wiem tylko czy masz świadomość na kogo tu wyszłas?

napewno nie na puszczalska bo gdyby tak bylo to bysmy sie przeruchali a na to nie pazwolilam!!

Gość kamelom_om
buhahaha

wazaj sobie co chcesz ale ja nie jestem typem dziewczyny ktora idzie w krzaki z kazdym i nie kazdemu ozwalam mnie dotknac ;]

Gość kamelom_om
mam 16lat, jestem niedorośniętą gówniara, która szczyci się tym, że puszcza się po krzakach...Fajnie...Chyba zostaniesz moim autorytetem...buhahaha

fajnie ;] widocznie nie rozumiesz o co mi chodzilo ;] moze do konca sobie to przeczytaj...

Gość kamelom_om
alez rozumiem...ale mnie chodzi o coś innego

nie napisalam tego poczatku po to zeby sie chwalic tylko zeby bylo wiadomo jaka jest sytuacja i czekam na rade co mam zrobic a nie na glupie wiadomosci na temat tego co bylo

Ile Ty masz lat?! Lepiej może do ksiązek a nie jak suka sie zachowujesz!

Gość kamelom_om
wystarczająco juz czasu zmarnowałam na odpisywanie Ci...Powiem Ci jedno...Zastanów się nad swoim życiem...

Gość hahahah...........
,,bo sie nie ruchalismy i nie zrobilam mu loda chociasz bardzo chcial (byla mineta, palcówa i zwalilam mu),,-> rozbawiłaś mnie tym tekstem.. Jak czytam wypowiedzi tak pustych lal jak Ty nasuwa się myśl tylko jedna myśl.. kurestwo się szerzy, kurwa dziewczyno,.. jestes tak pojebana czy tylko udajesz??? Wiesz nie musisz odpowiadać zan odpowiedz :D LG

Gość hahahah...........
aaa i lepiej nie mysl bo ja widać nie wychodzi ci to na dobre wiesz nei wiem skad biora się takie dziewczyny jak ty ja pierdziele normalnie żal żal kurwa..

Gość kamelom_om
no widzisz..ja nie chciałam być brutalna w słowach...ale inni mnie wyręczyli...buhahaha

Gość hahahah...........
to nie brutalność.. tylko szczera prawda.. jak w tak młodym wieku można stać sie kurwiszonem jaaa nigdy tego nie pojmę he

Gość kamelom_om
no ja rozumiem, bo też tego nie pojmuję...i jeszcze się zastanawiać o co innym chodzi? ale takim się wydaje, że są cool...

spokoo ;] to ze zrobilam tak z jednym chlopakiem to odrazu ku** jestem fajnie ;] i to ze napisalam ze chciala bym z nim krecic to tez sie nie liczy ;] jestescoe bardzo mili

Gość kamelom_om
a co chłopak o Tobie mysli? w sam raz na raz...buhahaha... A wiecie...miałam taką koleżankę co to takich super znajomych miała...Nawet na przyjacielski seks sobie mogła pozwolić...A potem jej dupe obrabiali co to ona z kim nie robiła...A ona zdziwiona...no bo jak to? buhahaha

Gość hahahah...........
sluchaj to ze jestesmy mili to wiemy, ale przeciez nie powinno cie to bolej bo mowimy tylko prawde... Wiesz co ja na Twoim miejscu wstydziłabym sie nawet o tym pisać na anonimowym forum ale to tylko moje odczucie.. Sluchaj dziewczyno moze nie zdajesz sobie sprawy z tego co zrobiłaś ale jedno jest pewne z siebie zrobiłaś łatwą dziewczynę i zobaczysz jak będziesz miała dupę obrobioną.. oj oj mimo że mam 21 lat to w Twoim wieku inaczej postrzegalam życie.. no ale coż o gustach się nie dyskutuje..

Gość wysoka...21
ej kolezanko normalnie nadajesz sie do kabaretu... poszlas sobie w krzaczki z chlopakiem zrobilas to co chcialas a teraz udajesz ze nic nie rozumiesz a twoim zdaniem wszystko jet ok no trak takie wlasnie sa nasze polskie 15-16 bo z takim zachowaniem to chyba pod ta grupa cie mozna podpisac. I wogole podziwiam za odwage bo ja bym nawet czegos takiego na forum nie napisala bo z gory wiadomo ze jest to totalna PORAZKA i gniecie na maxa ZAL ZAL szkoda gadac Marnujecie sobie zycie!!!!!!!!!!!!!!

moze nie zdaje sobie sprawy z tego co zzrobilam moze to bylo zle ale niestety musze was poinformowac ze wiekszosc dziewczyn w moim wieku tak robi naet gorzeji i dla waszej informacji ja jestem najporzadniejsza ;]