Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xEVIx

co dalej???

Polecane posty

Gość kamelom_om
tak, tak..Ty jesteś najporzadniejsza...oczywiście...A to, że nie jedyna to wie każdy,a le to akurat nie jest powód do dumy, ani żaden argument...

Gość hahahah...........
wiekszość dziewczyn?? no kurwa nie przeginaj.. aaa to ja niby w mniejszosci byłam.. toż to istna dysryminacja.. :P wez sie ogarnij albo zmien dealera, bo chyba cię oszukał.. TLG

Gość hahahah...........
a ja myslalam że to tylko w filmach takie glupie dziewczyny są jak widac myliłam się ale coż czlowiek uczy się cale zycie heh:D

Gość hahahah...........
to na jaki chuj prosisz o pomoc. może i pierdoli ale ciebie w dupe ten chlopak .....

Gość wysoka... 21
Ale co z tego skoro z jednym tak zrobilas to jak sie przydazy taka okazja to pewnie znowu ak zrobisz ... bo co mkolezanki tak robia?? bez sensu tylko ciekawe czy bierzesz pod uwage fakt ze taki koles moze ci potem legalnie narobic kolo d**y i co warto rujnowac sobie zycie?? watpie

Gość frentii
blagam, niech to bedzie prowokacja:O

Gość dziewczyna włóczykija
uznaj to za jednorazowy numerek i go sobie odpuść;/ przecież on Cię nie kocha. a jak szukasz kogoś do seksu itp., to poszukaj kogoś nowego;] zawsze ciekawiej.

Gość dziewczyna włóczykija
i pamiętaj o zabezpieczeniu dziecino.

Gość wysoka.........21
Tak wlasnie pamietaj bo potem sa takie sytuacje ze dzieci rodza dzieci

ale ja tego nie robie bo kolezani... nie wierze ze wy jak jestescie pijani umiecie sie powstrzymac od pewnych rzeczy ;] chyba ze nie macie okazji ;p i napewno nie bede tego powtarzac bo powtorze sie nie mam zamieru byc nazywana puszczalska

Gość wysoka..............21
No kazdy po alkoholu ma jakies emocje ale bez przesaduy zeby od razu i isc dac pierwszsemu lepszemu chetnemu du*y a skad mozesz wiedziec czy czyms cie nie zarazi itp?? to potraktuj to jak nauczke i nie rob tak wiecej. Pozanj chlopaka i stworz zwiazek a wtedy nie bedziesz musiala juz panowac nad swoimi emocjami i rob se co chceta ale ze stalym partnerem.

ale ja mu nie dalam dupy!! jeszcze jak by bylo z kim stworzyc ;]

Gość wysoka.........21
No nie pzresadzaj tego kwiatu pol swiatu tylko moze spojrz pod innym katem na zycie a napewno znajdziesz kogos w sam raz dla siebie.

Gość nie masz szczęścia
w miłości nie będziesz miała - jesteś bezmózgowcem!

Gość Wysoka..........21
TAm przesadzanie nie mas sczescia w milosci. Nikt nir mowi ze od razu znajdziesz odpowiedniego kandydata do tego trzeba czasu a moze w twoim zachowaniu cos jest nie tak ze ce nie traktuja powaznie??

to jest tak jak ja sie w kims zakocham to albo sie okazuje ze ma dziewczyne albo poprostu nie zwraca na mnie uwagi a jak ktos sie we mnie zakocha to mi nie zalezy i jeszcze nie bylo tak zeby mi zalezalo na kims kto sie we mnie zakochal