Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo zmartwiona

Problem z miesiączką !!

Polecane posty

Gość bardzo zmartwiona

Odchudzałam się od maja, przez czerwiec lipiec miałam normalnie okres, natomiast w sierpniu okresu nie było, domyśliłam się że to w skutek diety. Zaczęłam trochę więcej jeść, teraz jest wrzesień okres przyszedł ale jest on bardzo dziwny , ponieważ są to same duże czarne skrzepy. Jak myślicie czy taki wygląd wydzieliny jest spowodowany oczyszczaniem się macicy?? Czy problem leży w czym innym (przepraszam za szczegółowy opis, ale inaczej się tego opisac nie da) Martwie się tym. Moja dieta nie była głodówką było to 1200-1300 kcal

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
jak dlugo sie odchudzalas i ile schudlas?

Gość kafekolikkkk
posluchaj uwaznie...Tez kilka late temu zrobilam ten blad!!! Odchudzilam sie mocno i szybko!!! Przy wzroscie 172 wazylam 47 kg!!!! I niestety,ale okres kompletnie mi zanikl na 8 miesiecy!!!! Niestety musialam przyjmowac hormony by wrocilo wszystko do normy!! Nie lekcewaz tego i jak najszybciej idz do ginekologa-zaleci na pewno badanie hormonow!!Mysle natomiast,ze rzeczywiscie macica i w ogole organizm sie oczyszcza..Ja jadlam same warzywa i dlatego schudlam,ale pozniej klika miesiecy okres mialam totalnie bezbolesny(teraz i zxawsze wczesniej umieram z bolu)...uwazam,ze to toksyny odpowiadaja za to...niemniej jednej nie dpousc do zatrzymania sie okresu!!! pozdrawiam

Gość bardzo zmartwiona
maj czerwiec lipiec i w sierpniu trochę 3,5 miesiąca schudłam około 7 - 8 kg okres wrócił bo wzbogaciłam diete, ale był dziwny same skrzepy