Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lila_25

Staram się o beybe kto ze mną?

Polecane posty

Witam was :) Staram się o dziecko od 6 miesięcy i nic jak na razie. Ile wy czasu się staracie,jak się czujecie i czy bierzecie kwas foliowy lub coś innego? Co robicie by się udało jakie macie sposoby itp.? Napiszcie coś o sobie?

Lila - ja się staram od 8 lat. Zaczęłam brać Femifertil (szczegóły na www.jestemplodna.pl ) i wkrótce wybieram się na wizytę do specjalistycznej poradni. Wcześniej brałam Vita-Miner z Luteiną, ale na czas Femifertilu przerwałam. Trzeba działać i wspomagać swój organizm, bo lekarze to tylko hormonami by leczyli, a wiadomo, że nie są najlepszą alternatywą.

DZIĘKUJE CI BARDZO ZA INFORMACJE ZARAZ SOBIE POCZYTAM :) MOŻE TO JAKOŚ NAM POMOŻE BY WRESZCIE SIĘ UDAŁO,A ILE PŁACISZ ZA TE TABLETKI?

Za trzy pudełka (bo wtedy jest taniej) na trzy miesiące (nie przerywa się brania ich, ale zacząć trzeba od 1 dnia cyklu) ok. 140zł. Zobacz na ich stronie w zakładce: sklep. Nigdzie indziej ich nie kupisz, to jedyne legalne źródło. Najpierw się zarejestrowałam, a potem zakupy. Biorę sumiennie co rano po śniadaniu, na czczo nie polecam, bo może nieco mdlić. Jak zobaczysz skład leku, to skoczysz z radości. Jest tam wszystko niemal na 100% dziennego zapotrzebowania, w tym najważniejsze zioło: niepokalanek mnisi. Wierzę mocno, że to przyczyni się do obniżenia mojego poziomu prolaktyny, pobudzi jajniki i ogólnie wyreguluj co trzeba. Mam żal do lekarzy, bo od 17 roku życia prosiłam o pomoc, a oni na to: jak urodzisz dziecko, wszystko się unormuje. Tyle, że ja nie mogę zajść w ciążę... Chciałabym w przyszłym roku cieszyć się macierzyństwem. W końcu też jestem kobietą :)