Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anil

pytanie o odzywki na przybranie masy ciała-jestem kobieta

Polecane posty

Gość anil

myslicie ze na mnie taka odzywka podziała? prosze o odpowiedz kogos kto sie na tym zna, bo chce zamowic sobie na allegro jakies odzywki na przyrost masy ciała

Gość to ja pisałem
szczerze? sam gainer nic ci nie da. znaczy da jeśli będziesz go piła litrami- obrośniesz tłuszczem. a raczej nie chodzi ci o to żeby mieć brzuch itd. chcesz przytyć? dieta, dieta i jeszcze raz dieta. gainer to tylko wspomagacz. to nie jest złoty środek, że kupisz, będziesz piła 2 razy dziennie i już. nie ma szans na to niestety. wyrzucisz pieniądze w błoto..

Moim zdaniem powinnaś poradzić się jakiegoś fachowca. Choćby ze sklepu z suplementami - hellhoun.pl , na pewno coś dopasują do Twoich potrzeb. A ogólnie, to przede wszystkim treningi regularne i odpowiednia dieta bogata w białko. Na pewno trochę "przybierzesz" masy :)

ajjj, chodziło mi o sklep hellhound.pl, rzecz jasna :) jak dotąd zaopatrywałam się u nich wyłącznie w witaminy i skrzyp, ale jestem pewna, że mają odżywki dobrej jakości, bo polecił mi ten sklep znajomy.

Gość Barrista
Ja polecam sklep www.twoje-odzywki.pl Mają super zestawy witamin i dużo promocji, szczególnie na produkty Olimp Labs.

Gość gość
Najbardziej opłaca się zamówić odżywkę na http://swiatsupli.pl/ . Kupuję tam białko i kreatynę od początku treningu, czyli jakichś 8 miesięcy. Efekty są świetne. Sam sklep ma bardzo bogatą ofertę i fajne ceny. Lepsze niż na allegro. :)

Gość erer33
Mam aktualnie na testach Somatodrol i póki co jestem zadowolony. Leci już drugi miesiąc i masa regularnie idzie w górę. Dobry stosunek jakości do ceny, dziennie taka suplementacja to groszowe sprawy. Więcej masz na portalu http://preparat.eu/somatodrol-opinie-cena-skutecznosc-efekty . Warto sobie doczytać co i jak.

Gość klonuss
Dobrze dobrana dieta to podstawa, jednak suplementy również dzialają. Jest taka stronka, na ktorej są opisane własnie różne suplementy, bardzo ciekawie i rzetelnie, możesz sobie poczytać :) tutaj własnie jeden z sublementow na masę, ale jest tego więcej: http://www.e-odchudzanie.com.pl/men-solution-plus.html

Gość gość
Zdrowym suplementem w kwestii wzrostu masy mięsniowej jest largomass. Natomiast należy pamiętać o sumiennych treningach i odpowiedniej diecie :)

Gość gość
Polecam zakupienie właśnie tego suplementu! Stosuje largomass od dwóch miesięcy i udało mi się przytyć 8 kg!

Gość gość
Zapraszamy na konsultacje z trenerem i dietetykiem, który ma wieloletnie doświadczenie w przemianie sylwetek, zarówno kobiet, jak i mężczyzn. Efekty osiągane są dzięki spersonalizowanym dietom oraz ćwiczeniom dostosowanym do potrzeb oraz możliwości klienta. Więcej informacji na www.igortreneronline.pl.

Hej mogę ci polecić Mass Activator z SFD, mojej przyjaciółce to pomogło, a naprawdę długo zmagała się z zbyt małą masą ciała :D

Gość gość
Ostatnio biorę specjalny mix dla lepszej regeneracji po treningach TRI i to jest z Olimpa ze strony v http://odzywki-olimp.pl zamawiane. Powiem że czuję efekt, nawet po ciężkich treningach następnego dnia znowu jestem gotowy na kolejną jednostkę, szybciej wracam do siebie.