lululula 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 cześć dziewczyny, w czerwcowym bądź wrześniowym glamour była strona poświęcona biżuterii polskiej projektantki. bransoletki na których można było wygrawerować dowony napis. jedną z kobiet, które się wypowiadały była paulina holtz. jeśli ktoś ma te numer, prosze bardzo ślicznie o podanie mi imienia tej projektantki... nooooo nie dajcie się prosić... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Kurcze miałam ten numer ale pożyczyła go ode mnie koleżanka:o. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lululula 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 :) ja go przeglądałam u fryzjera i teraz nijak nie mogę przypomnieć sobie nazwy tych bransoletek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 cos poszuukam, momencik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pierssssssiątko 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 nie moge znaleźć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lululula 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 mam!!! Lilou.pl :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach