Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adventurland

Jaka kanapa pasuje do takiego koloru ścian ?

Polecane posty

Gość adventurland

maluje ściany na kolor śliwka węgierka , czyli taki jasny fiolet, myśle o czarnej kanapie ze skóry, a może pasuje jakiś jeszcze inny kolor ?

Gość pasuje.....

Gość adventurland
o super dzieki..niewiedziałem, że pomarańczowe poduszki mogą tak dobrze wyglądać ... na ściane myśle też o jakimś czarno białym plakacie chyba powinno być ok..

Gość jgfgjf
mysle ze taki plakat moze byc ok, ale to zalezy w jakim stylu jest/bedzie urządzone wnętrze

Gość adventurland
styl 25 letniego singla, czyli dużo elektroniki w czarnym połyskującym kolorze , książki , akwarium...

Pewnie Cię zaskocze, ale w moim mieszkanku w salonie mam fioletowe ściany i żółte mebelki:) Do tego czarne szafy i obrazy z Merlin i Elvisem czarno białe:) Różne dodatki są też w kolorze żółtym, podłoga z paneli i kremowy dywan taki z długim włosiem..:) podoba mi się bardzo i moim gościom również. http://change.menelgame.pl/change_please/2117668/ Poproszę o klik:)

Gość makabreska
Gabrysia nigdy nie klikam ale za to ze masz mojego kochanego Elviska na scianie masz ode mnie klik codziennie :)

do fioletu czerń tylko przytłoczy pomieszczenie. moim zdaniem coś jasnego, poszłabym nawet w cytrynę, o ile dobierzesz pasujące dodatki - w tej kwestii polecam w formie inspiracji profil MyIn na facebooku, masa przydatnych drobiazgów dodających charakter mieszkaniu :)

Gość emmyyly
ja bym kupila ecru

Gość chinota
fiolet i czerń, depresyjne kolory, mi się nasuwa tylko słowo - obrzydlistwo... :P

Gość malagenia
Faktycznie jaśniejsza kanapa może być lepszym pomysłem. Wtedy salon będzie lepiej wyglądać. Taka kremowa będzie na pewno świetnie wyglądać przy fioletowych ścianach: http://www.arismebel.pl/pl/shop/cobe.html Jest elegancka i wygodna, a do tego oczywiście wszystko będzie się ładnie komponować.

Gość gość
hej, a czy ktos z was korzystal moze z uslug tapicera www.tapicerbielucy.pl bo wlasnie musze oddac kanape i zastanawiam sie czy warto

Gość gość
kolor szary by pasowal, kup sobie bardzo prosta elegancka kanape +np takie same poduszki chyba ze znajdziesz bez to jeszcze lepiej i np jakies srebrne dodatki jak swieczniki czy jakis ladny wazon na kwiaty szklany

Gość sabrinna
Kanapa przede wszystkim musi być wygodna. My zdecydowaliśmy się na taką sofę http://sofy24.pl/sofy/310-kanapa-do-spania-margo.html i nie żałujemy bo jest uniwersalna, pasuje do różnych wnętrz. Ale kolor można sobie dopasować a nawet łączyć kolory, poduchy są wspaniałe. To mój najlepszy zakup jakiego dokonałam ostatnio.

Gość gość
Takie kolory byly modne 5 lat temu, zresztą temat jest stary...Dziś modne sa łagodne pastele i biel.

Gość gość
Fioletowy kolor z czarnymi albo drewnianymi dodatkami wyglada jak trumna!!! Rozjasniac zolciami i pomaranczem?!? To jakas totalna tandeta! Przypadkowe zdjecia Monroe i Elvisa??? Nie rozumiem jaki ma byc temat tego pokoju... Tyle fajnych pomyslow w internecie na stylowe wnetrza, a w Polsce na przekor wszystkiemu kolory teczy kroluja w kazdym mieszkaniu...

Gość gość
No ale tak naprawde kazdy z nas ma inny gust i kierujemy sie tez innym doborem kolorów, wiec dla mnie jest to troszkę zrozumiałe. I nie ma co dyskutowac o gustach.

Gość gość
Szczerze mówiąc to zamiast płacic za naprawde czesto nietrafione dla nas projekty to moze warto takich pomysłów poszukac tutaj http://inspiracje.decomania.pl/ Jest ich tak dużo ze kazdy cos dla siebie ciekawego znajdzie.

Do fioletowych ścian czerń jest dobrym rozwiązaniem. Ciekawą alternatywą mogą być również białe, kremowe, szare bądź ciemno brązowe meble. Jeśli pokój jest niedużych rozmiarów i z niewielkim dostępem do światła dziennego, postaw na jasne i stonowane obicia nowej sofy – nadasz wnętrzu lekkiego akcentu. Jeśli pomieszczenie jest przestronne – nie bój się wyrazistych kolorów. Powodzenia!

Gość gość
Taka może byc ciekawa kremowa: iwcmeble.pl/kolekcje/inne/sonia-sofa/

Gość mecwalka
oo super sofa, w ogóle mają bardzo fajne meble na tej stronce...akurat jestem w trakcie urządzania mieszkania więc w sam raz dla mnie:)

Gość gość
Przyznam ze dobrze ze na stronach Decomanii mozna znalezc wiele tego typu propozycji i rozwiązań. Mnie sie podobaja.