Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do kobiet

Czy tydzien - 2 tyg. przed okresem macie wieksza ochote na seks ??

Polecane posty

Gość pytanie do kobiet

za jakis czas bede miala okres, mam nieregularny wiec nie jestem pewna ale w granicy tydz-dwa... i juz zaczynam miec wieksza ochote na seks ... czy teraz sa dni plodne ? nie chce mi sie szukac w necie i tak nie umiem obliczyc i moje wargi sromowe sa 2, 3 razy wieksze niz normalnie... takie strasznie napuchniete jak balon... czy to dlatego?

Kobietą nie jestem, co prawda... z reguły przy okazji owulacji narządy płciowe są przekrwione i Kobieta ma większą ochotę na seks, z kolei owulacja zwykle (chociaż reguły na to nie ma) występuje koło dwóch tyg. przed menstruacją :) Pozdrawiam !

Gość najwieksza mam podczas okresu
:O

Gość pytanie do kobiet
o kurcze kicha mi:P facet sie lepiej zna... nigdy tego nie liczylam bo mi sie nie chcialo, ale tak mi sie wydawalo... chcialam tylko jakies potwierdzenie na to

Gość facetsqwdqwd
Ile masz lat :) , to normalne ze w trakcie dni plodnych masz najwieksza ochote jest to zwiazane z hormomami, w trakcie okresu jest u wiekszosci podobnie tyle ze duza czesc sie nie przyznaje do tego bo sie wstydzi czy cos :) nie wiem .PS kalendrzyk prowadze ale tylko po to zeby wiedziec kiedy bedzie okres i kiedy bedzie wieksza ochota zwiazana z dniami plodnymi, jako antykoncepcje wole cos z apteki

Gość czarna podkowa
Ja mam ochotę tuż po okresie największą.. Zdecydowanie. Mogę to nawet na wykresie przedstawić heh

kurna.....mam 37 lat i nie stwoerdzam u siebie w czasie owulacji zeby mi wargi puchly 3-krotnie....fakt...mam wtedy zajebista wkretke na seks..cipe mam mokra jak nigdy potem ...ale zeby byly spuchniete to nie

Gość pytanie do kobiet
hmmm.. a moze to przez masturbacje mi tak spuchly?:P ale mimo wszystko sa powiekszone nie wiem czy dlatego ze wtedy sie kochamy albo sie masturbuje.. czy poprostu