Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luheheheaz

Sciemy i zagrywki bylych

Polecane posty

Gość luheheheaz

Zeby wam bylo zle, zeby was szlag trafial... szybkie nowe milosci wielkie ach!!! opisy na gg, jakie to zakochane i zakochani na nowo... nie moze byc! wpisujcie swoje obserwacje, posmiejemy sie razem!

Gość efrfr
nie ma z czego !!jest miłośc kochanie na kupę lat mniam

Gość wysoka............21
opisy na gg mojego bylego jaki on jest beznadziejny i robi z sibie ofiare losu. Przyznaje sie publicznie ze nie umie tanczyc i ze sie zapisze na kurs tanca:D i Ze jest w stanie kiedys adoptowac dziecko skoro wszyscy wiedza ze on dizeci nie nawidzi. A chce mi pokazac wten sposob ze robi mi na zlosc...

Gość przyszły_uczniak
zakochani dobieraja sie glownie inrteligencja (no chyba, ze on chce se pod00pczyc a ona szuka gacha z forsa) ale to widac jak na talerzu.

Gość butynaobcasie
z ta adopcja to dobre:D:D:D:D usmialam sie!!!:D:D:D:D robienie na zlosc, dokladnie! ale komu?:D:D:D:D:D

ciekawe czy byłby wam do smiechu jakbym w opis gg zapodał link do Waszych gołych fotek oczywiscie na serwerze zablokowane sciąganie pliku), a za 4 godziny usunął go i zdjął fote z serwera i wkleił tam muzyczke dla niepoznaki ?? I tak co jakis czas np 2x w tygodniu hmm?

Gość Ewelus21
mój były obnosi sie z nowa dziewczyna juz 2 tyg po tym jak skonczylismy, a wczesniej mowil ze ona jest glupia,latwa itp:P Publicznie obmacuje ją po tyłku na festynie,gdzie jest pare tys.ludzi:P Mówi,że to ja jestem ta zła a ona zajebista, choć ludzie mówią,że to zwykła dziwka

Gość wypowiedzialamsie
Reqres - wspolczujemy ci, masz przeboje:D

Gość lalalkaakmzm
A skoro Reqres i ReGres to nie ta sama osoba, to czemu Reqres ma w stopce linka do gifa ReGres?:D

Gość wodka_000999z
Ewelus21 - moja byla byla szybsza... od razu skoczyla na nowego... ale czy jej sie dobrze z nim dzieje, to niewiem...

Gość babcia terenia
kochani, nie tędy droga chyba ja starałam się raczej wymazać ze świadomości wszystko co z byłym związane...Dzis na pytanie o eksia odpowiadam: a dlaczego uważasz, że mnie to interesuje? To o wiele zdrowsze dla psychiki niż mielenie ran i upokorzeń

Gość Kotlet Schabowy
Opis mojej ex na gg: "Wolność i szczęście" - i co mam o tym sądzić?

Gość xxxxccccvvvvvbbbbbb
napisz "kocham cie xxx" wstaw sobie jakies imie za xxx :D a tak serio - nie przejmuj sie.

Gość Typ Zaorany
Chore gierki;)Nie ma co się tym przejmować.Nie ma się,co tym interesować,niech sobie żyje;)

Gość /hj/nm
Ja tam z byłym zrobie tak że do świąt schudnę zadzwonie do niego z zyczeniami i zapytam o spotkanie!!! Odpicuje sie zze jak mnie zobaczy to gwarantuje ze szczeka mu opadnie!!

Gość Typ Zaorany
On sobie pomyśli,że tak się odpicowałaś dla niego i co?Zgasi Cie nim zdążysz zabłysnąć.PO co to?Odpuść sobie,chcesz mu chyba zrobić na złość,bo Ci zależy;)

Schudniesz itp itd, odpicujesz sie zadzwonisz i poprosisz o spotkanie. A on na to: Nie mam ochoty się z Tobą spotykać, bo nie widze większego w tym sensu, poza tym moja dziewczyna mogłaby byc troche zazdrosna o mnie, a nie chciałbym jej sprawic przykrosci, także mysle ze spotkanie jest zbędne. hah i ci łyso bedzie.

Gość /hj/nm
nie bedzie łyso bo mam jeszcze kilka nie zamknietych spraw do niego zreszta on dla mnie tez .. mielismy to wyjasnic dawno anchodzil mnie itd. ale nie otwieralam bo wpadlam na moj gienialny pomysl! I on nie jest z tych co gaszą tylko co podziwiaja:) a ze powiem ze np. za pol godzinki wylatuje znow do londynu ze swoim nowym to on znajac go zapyta czy mnie odwiesc ;D:D

Gość noniemogehahahaha
no to jesli tak bedzie, to one jest idiota, a ty - glupia gowniara:D

Gość pustepustepuste
czy wy naprawde nie potraficie sie przelamac i powiedziec: "kocham cie, badzmy znow razem"?????? ech, te baby...:D

Gość polololkkkaa
/hj/nm - czytaj dobrze, bedzie ci lyso, jak ci powie, ze ma dziewczyne, a ty dalej o tym swoim durnym londynie... hahahaha

Gość myszkabezsmyczy
cały topik to DZIE -- CI -- NA -- DA

Gość 258258258
tak ci sie tylko wydaje myszko. a jak tam u ciebie z takimi sprawami?:)

Gość wyskanmmaz
myszka siedzi cicho...:) pogadala i poszla.

Gość majka_klasazzz
nikt wiecej sie nie wypowie????/ ejjjj, no co wy?:D moj byly mial co chwile nowe opis... heh, i dostal kopa od swojej nowej:) a ja sie ciesze teraz.

Gość sciemniaczkahehehe
wszystkie dziewczynki tak sie zachowuja... a potem i tak zaluja. ot i cala prawda.