Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czerwona pomarańcza

To już drugi wielki pająk w tym tygodniu!!

Polecane posty

Parę dni temu siedział za łóżkiem,ogromny,zabiłam trepem,teraz kolejny lazł po podłodze.Zawału dostanę:O😭 Czy ktoś z Was tez ma arachnofobię??? nie mogę dojść do siebie,brrr😭

Gość Dużo piszecie o tym
Ale czemu go zabiłes,nic ci przecież nie zrobi!?!!

Gość Dużo piszecie o tym
Morderca!!!!!!!!

Gość Martitkaaaaaaaaaa
ja miałam takiego w łazience wczoraj, aż się połakałam a rece to mi sie same trzesły pozdrawiam

Gość hahah słuchajcie
Aja kiedyś byłam w pracy. Pracuję na hali produkcyjnej gdzie regularnie robi się dezynsekcje i tępi takie żyjątka. No ale jakoś nikt nie robił tego w pomieszczeniu z biurkiem gdzie jest dokumentacja i papiery. Siedzę sobie z dwoma babkami i jedna się po coś schyliła, po czym się wyprostowała i się do nas uśmiecha z tekstem: "Ale OKAZ". Ja się wychylam zza biurka, patrzę, a tam GIGANTYCZNY PAJĄK! Doprawdy rzadko się widuje takie pająki. Ja w każdym razie się z tak wielkimi nie stykam. Błyskawicznie mnie odrzuciło. Jedna babka go błyskawicznie złapała do słoika. Byłam w szoku bo ja nawet zbliżyć bym się nie potrafiła do tego paskudztwa. Nie wyobrażam sobie być z czymś takim sam na sam w domu!

Najgroźniejsze pająki,które występują w naturze,w Polsce to te domowe z długimi,chudymi nogami:)cała reszta jest zupełnie niegroźna:)Wydawało mi sie,że cierpię na arachnofobie,ale kilka lat temu mój mąż zaczął pajaki w domu hodować i teraz wiem,że to nie arachnofobia ale po prostu obrzydzenie do tych stworzen.

Gość arachnofobiczka prawdziwa
Osoby z arachnofobią nie potrafią sie nawet zbliżyć do pająka, nie mówiąc już o ich zabijaniu kapciem.