Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agroob73

muzyka z ,,Przebojów dwójki

Polecane posty

Witam Szukam od wielu lat piosenki i zespołu, którego teledysk był emitowany w audycji z lat 80 ,, Przeboje dwójki''. W nazwie zespołu były prawdopodobnie słowa ,,38 Project'' a w teledysku widoczne były galopujące konie i piękna panienka.

Gość depresyjnaaa
Pamietam Przeboje Dwójki-fajne czasy:) ale opis teledysku nic kompletnie nic mi nie mowi... a z jakiego to było gatunku?? rock? pop? wtedy jeszcze było cos takiego jak new romantic

Był to utwór z gatunku ROCK. Charakterystyczny klip z tymi galopującymi rumakami i dziewczyną. Niestety więcej szczegółów nie jestem w stanie podać. Na pewno mógłby pomóc p. Krzysztof Szewczyk z WIDEOTEKI DOROSŁEGO CZŁOWIEKA, bo to On był współtwórcą legendarnej audycji ,, Przeboje Dwójki". Niestety nie mogę dokopać się do kontaktu z p. Krzysztofem (brak adresu email, nr tel. itp.) na stronach TVP. Chciałem jeszcze dodać, że w/w piosenka jest tak extra i tak zapomniana, że na pewno poruszyłaby każdego odrobinę wrażliwego na muzykę człeka od metala do bywalca dyskotek. Dzięki za zainteresowanie !!!!!!!!! Czekajmy na dalsze sugestie. Może ktoś na to wpadnie.

Gość to byl polski zespol
czy zagraniczny ? i z jakiego kraju ?

Gość panie Lekarzu mam nadzieje
ze na forum 80tych pan znajdzie to czego pan szuka ;)

Znalazłem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zespół 38 Special utwór: "If I'd Been The One" Polecam wszystkim portal www.80s.pl pozdrw

Gość depresyjnaaa
zaraz posłucham tego poszukiwanego i odnalezionego utworu :) a pamietam jeszcze,że w niedzielna popołudnia mozna było ogladnąc Videotekę:)) coz to był za rarytas w tamtych czasach,powiew czegos nowego,intrygujacego..rewelacja :))