Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina884

Zostałąm zdradzona i proszę o poradę

Polecane posty

Gość Karolina884

Chciałam prosić o poradę. Jestem w małżeństwie nie mamy dzieci ale jestem w trzecim miesiącu ciąży. Mąż dużo pracuje więc więcej go nie ma niż jest. Wczoraj przyszła do naszego domu jakaś starsza kobieta i spytała czy tu mieszka ten i ten czyli mój mąż. Popatrzyła na mnie z góry na dół i powiedziała żebym pilnowała swojego męża i że ona mu tego nie daruje i że będzie płacił na dziecko. Wpadłam w szał i od razu pojechałam do firmy męża. Przyznał się że miał romans z 17 nastolatką ale że nie wiedział że ma tyle lat bo wyglądała na starszą. Spytałam go jak mógł zniszczyć tak zniszczyć mi życie rozpłakałam się on się zbytnio nie przejął nawet za mną nie wyszedł .Spakowałam go i postawiłam pod drzwiami walizkę. Wrócił bardzo późno. Nie spałam wogóle słyszałam tylko jak po cichu wszedł . Liczyłam że przyjdzie przeprosi przecież do cholery noszę jego dziecko. Wziął walizki klucze i wyszedł . Nie wiem gdzie jest.Wpadam w szał i ciągle płacze . Nie wiem jak się z tego pozbierać mam ochotę zabić jego i tą smarkule nie daje sobie rady ...Proszę o pomoc....

daj sobie z nim spokoj , jak Cie zdradzil teraz to bedzie to robil ciagle ,tym bardziej ze on nie czuje sie winny nawet nie potrafil powiedziec przepraszam palant

Gość zgadzam sie z
ewa palanat nawet przeprosici nie umie nie rozumiem takich ludzi

Gość Karolina884
Rozumiem rozwód jest tu oczywisty . Gorzej z tym że jestem w ciąży i czuję się fatalnie . Ciąża powinien być to najpiękniejszy okres w życiu. Ja ciągle płacze i nie mogę wyjść z tego dołka..

Gość taka jedna z londynu
wiesz, kazdy ma inna metnalnosc- inny wyabczy i postara sie zyc dalej , inny nie da rady i bedzie chcial sie rozesc...to juz Twoja sparwa... osobsice nie wyobrazam sobie takeij sytaucji ze koles tylko wzail walziki iwyszedl ,wg mnie powinien z toba porozmawiac ,wyjasnic...no bez rozmowy sie nie obedzie....a on tylko psozedl...ale jak tak sie troche zastanwiac to moze tez go troche rozumie,pewnie czul sie jak pies,a przynajmniej powinien......trudna sprawa, wspolczuje....

Gość cscscscsc
jesteś z 84 roku? (nick) współczuję! tym bardziej że tak się zachował!!! wiem że to masakrycznie trudne, ale myśl przedewszystkim o dobru dzieciątka, niewinnego, które potrzebuje Twojego spkoju. Może jedź do rodziców???

Gość przyszły_uczniak
to Ty jestes winna tej zdrady! zapewne nie dogadzalas mu w lozku i sie z Toba znudzil! o dobrego mneza trzeba dbac a ciamajdy rzucac i sobie frajerami glowy nie zawracac!

Gość ikija
05.09.2009] 11:06 [zgłoś do usunięcia] taka jedna z londynu wiesz, kazdy ma inna metnalnosc- inny wyabczy i postara sie zyc dalej , inny nie da rady i bedzie chcial sie rozesc...to juz Twoja sparwa... osobsice nie wyobrazam sobie takeij sytaucji ze koles tylko wzail walziki iwyszedl ,wg mnie powinien z toba porozmawiac ,wyjasnic...no bez rozmowy sie nie obedzie....a on tylko psozedl...ale jak tak sie troche zastanwiac to moze tez go troche rozumie,pewnie czul sie jak pies,a przynajmniej powinien......trudna sprawa, wspolczuje.... WIesz, trudno wybaczyc komus, kto o wybaczenie nie prosi. Moj ex zareagowal tak samo po wykryciu zdradzy. Jak sie okazalo, nie zauwazylam wczesniej, ze jest on socjopata.

Gość Karolina884
Póki co wracam do rodziny. i Dziękuje za porady ale chyba nic to mi wiele nie pomoże ...

Gość dfo jakiej rodziny wracasz
Tutaj jest twoja rodzina: ty i twój mąż. Idiotko, zamiast pisać na kafe, zacznij go szukać. co z ciebie za żona? nawet jego zdrada nie usprawiedliwia twojego zachowania.

Gość mondra Kaśka
Najpierw to sie uspokój,zadzwoń po kogoś bliskiego,kto bedzie z Tobą TERAZ Nie szukaj Go na razie.

Gość mondra Kaśka
Licja nie wszyscy ,ale większość ;)