Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból podbrzusza

silny ból podbrzusza.... co jest?

Polecane posty

Gość ból podbrzusza

witam. mam 18 lat. zawsze miałam bardzo bolesne miesiaczki , tabletki przeciwbólowe brałam od lekarza ginekologa, zawsze przez pierwszy dzień okresu dosłownie - umierałam. dzisiaj jestem w połowie cyklu. ostatni okres mialam 18 sierpnia. jednak caly czas boli mnie bodbrzusze. od 18 sierpnia nieustannie. nie powiem cze mocno czy bez przerwy ale odczuwam to,ze boli. nigdy wcześniej tak nie mialam. bolal mnie jedynie przed okresem 2-3 dni no i w pierwszym dniu ... co się dzieje? w dodatku dzisiaj zaczął mnie boleć krzyż ... tak bez powodu. czytałam trochę o tym na necia ale nic konkretnego nie znalazłam ... co sądzicie?

Jeżeli jesteś w połowie cyklu to właśnie masz owulacje, przy której ból podbrzusza lub któregoś z jajników jest normalne. Odbywałaś stosunek?

Gość ból podbrzusza
tak, ale nie w dosłownym słowa tego znaczeniu. stosunek był 'od tyłu". do przodu nawet nie nie dotykaliśmy w dodatku to zajście miało miejsce 5 dni przed okresem- czyli okres nie płodny. tak więc wątpię, że to ciąża.

Gość przyszły_uczniak
to nie ciaza! idz do ginekologa niech przepisze tabletki!

Gość ból podbrzusza
no ale jakie tabletki ? dlaczego tak boli?

Niektóre kobiety po odbyciu stosunku, nawet kilka dni po odczuwają ból w podbrzuszu, partner mógł głębiej penetrować i dotykać o końcową ściankę macicy. Ja też tak miałam. Odchodziłam od zmysłów. W Twoim przypadku powody mogą być różne. Ja stawiam na ból spowodowany owulacją.

Gość ból podbrzusza
dziękuję bardzo za odpowiedzi ...mam nadzieje,ze wszystko jest w porządku.