Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość honeyyyy

ROZWAZANIA panikary. PROSZE O WYPOWIEDZ

Polecane posty

Gość honeyyyy

22.08 doszlo do stosunku miedzy mna a moim chlopakiem. Prezerwatywa była, wprawdzie nie doszedł we mnie, jak sam twierdzi nawet na to mu sie nie zbieralo. Zawsze po sprawdzamy gumke.. wydawala sie nienaruszona, na taka wygladala. Pomiedzy stosunkami zawsze jest obecny peeting, przy ktorym staramy sie uwazac.. no ale jak wiadomo, nie zawsze jest sie w stanie podniecenia dopilnowac wszystkiego do konca. Stosunkow przerywanych nie stosujemy... mimo wszystko mam pewne obawy. pare dni po stosunku [2,3] dostalam silnego parcia na pecherz, ktore trwa do dzis. zrobilam badanie moczu.. mam duzo bialka, gluzkozy brak, w moczu sa obecne krwinki czerwone i biale.. przezroczystosc metny a odczyn kwasowy.. to wszystko co bylo wypisane na badaniu 1.09 bylam na kontrolnym usg..lekarz przy jajniku zauwazyl 2cm pecherzyk. on sam dokladnie nie wiedzial co to jest, czy maly torbielik czy pecherzyk okresowy.... okres mam ostatnio bardzo regularny.. zawsze 12 dnia miesiaca.. powinnam zatem dostac 12.09 . na ok 2 tyg przed bolaly mnie piersi.. jajnik. Aktualnie jestem tydzien przed, a oprocz wiekszych znacznie gabarytow moich piersi [ sa znacznie wieksze, obrzmiale tak jakby i bardzo miekkie, nie bola] i uczucia ciezkosci w okolicach brzucha swoich typowych objawow okresowych nie zauwazam. Martwi mnie to, bo podobno preejakulat rowniez zapladnia;/ nie wiem juz sama co i jak. Moj chlopak mnie uspakaja.. mowi ze na pewno nic sie nie stalo, no ale jak to kobieta, swoje rozwazania mam. [Prosze tlyko nie pisac o testach. ]

Gość gruszkakula
Mało prawdopodobne, że jesteś w ciąży. Przede wszystkim objawy pojawiające się 2-3 dni po stosunku. To fizycznie niemożliwe, objawy pojawiają się najwcześniej w 3-4 tygodniu.