Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuuuula

jak to jest z tym orgazmem pochwowym, jak go osiagnac?

Polecane posty

Gość kasiuuuuula

jw... bo ja w ogole nie potrafie:/

uuuuuuuu..z tym jest trudno...potrzeba dlugiego czasu pieszczot ...przede wszystkim stabilnej atmosfery..ja doszlam pochwowo dwa razy i to nie przy penetracji kutaskiem a palcowka...no i z tego wszystkiego wcale mi sie az tak nie podobalo ..bo tak mna rzucalo jakbym dostala boli partych ...wole lechtaczkowe...:)

Gość kasiuuuuula
a jakies pozy wskazane? nie wiem, podpowiedzcie cos...

pozy? ja doszlam kiedy lezalam na plecach...tu o pozycje chyba nie chodzi tylko stan umyslu i gotowosci do orgazmu

Gość sprit on
mialczydełko ile masz lat

Gość przyszły_uczniak
musisz miec przynajmniej jedno z tych rzezy: jezyczek, k00taska, paluszki albo wibratorek! napewno sie uda!!!!!!!!!!!!

Gość Krakowiaczek jeden
Dzieki za "daj jej orgazm" !!!!!

Gość kasiuuuuula
no ale powiedzcie mi czy dojscie do orgazmu pochwowego jest w ogole mozliwe, jesli ma sie tylko lechtaczkowy? uprawiam seks od 1.5 roku, i do tej pory mialam wylacznie lechtaczkowe, nawet nigdy nie czulam ze moge miec inny...

kochana...ja zanim doszlam do pochwowego uplynelo 18 lat od pierwszego razu ..wic nie spodziewaj sie tak szybko fajerwerkow..

Gość kasiuuuuula
po prostu sie chcialam zapytac czy to mozliwe... ale jesli tak, to bede czekac;) macie jakies wskazowki?

Gość fdsdse
do łechtaczkowego dojsc łątwo bo wystarczy ze na jezdzca w pozycji schylisz sie nad faacetem tak zeby łechtaczka ocierała sie o jego łono podczas stosunku ..

Gość fdsdse
łechtaczkowy w pozycjach ktorych drazniona jest łechtaczka . natomiast orgazm pochwowy wymaga wprawy . Byc moze pobudzania punktu G , byc moze nauczenia sie zaciskania miesni pochwy .. Zaciskanie miesni i ich trening moze byc kluczem do orgazmu pochwowego ..

Gość fdsdse
ćwiczenie mięsni kegla poprzez zaciskanie ich w trakcie oddawania moczu .. Poczytaj w google - ćwiczenia mięsni kegla

Gość fdsdse
naucz sie zaciskać odpowiednio miesnie pochwy w czasie stosunku i byc moze sie uda

Gość kasiuuuuula
haha :D tylko jak zaciskac zeby bylo ok? :D bo zaciskac to ja umiem... tylko pytanie jak? :D

Gość ostry jebaka
usiadz kuuuuurwo na kolku osinowym!

Gość EwaO
ćwiczyć, ćwiczyć, ćwiczyć...

Gość kasiuuuuula
a ktoras z was cwiczyla te miesnie kegla i dalo to efekt?

ja osiagam pochwowy tylko w jednej pozycji.rady -pare dni abstynencji-najczesciej zaraz po okresie,bo wtedy az tydzien spokoju -najpierw pieszczoty ciala-karku,plecow,pupy,minetka albo palcowka,tak dlugo az poczujesz ze jestes baaardzo blisko -misjonarska,z poduszka pod tylkiem -do tego unosisz tylek najwyzej jak potrafisz-jest turdno,miesnie brzucha bola po paru minutach -zaciskasz miesnie kegla -zdecydowanie lepiej jak facet wchodzi i wychodzi powoli,ty poloz reke na jego tylku i steruj szybkoscia i moca -duzo daje gdy przy wchodzeniu facet dopycha fiutka mocno do ciebie,jakby chcial wejsc jak najglebiej -najwiecej odczuc mam,gdy fiutek opiera sie o dolna sciane pochwy,czyli ta blizej pupy -zawsze zamkniete oczy i 100% koncentracja na uczuciach w pipce takie zabiegi maja u mnie skutecznosc 70%-niestey po dlugim glodzie facet tez jest napalony i niestety dochodzi szybciej albo zwalnia rytm,zeby nie dojsc.

Gość kasiuuuuula
dzieki:) zastosuje sie:)

Gość Pan Talonik
Proszę najuprzejmiej

Gość mam 33 lata
nigdy nie miałam orgazmu w pochwie - czytam tę książkę i się zastanawiam jak to jest - - czy o wszystkim decyduje łechtaczka ? a może rzeczywiście za mało wiemy !!!!??

Gość Wieczorna poświata
nie znam zupełnie pchwowych........................

Gość Hidalgo z La Manchy
Wytrwałość czyni MISTRZA ORGAZMU...............

Gość czy jeżeli kochamy się
od tyłu gdzie łechtaczka nie jest stymulowana a ja mam orgazm to jest on pochwowy?