Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuuuula

jak to jest z tym orgazmem pochwowym, jak go osiagnac?

Polecane posty

Gość mania5566
Dla mnie najlepsza pozycja to tylko i jedynie to na jeźdzca. I to prawda, ze do osiągnięcia orgazmu potrzeba delikatnych ruchów, wcale nie trzeba sie jeb** jak króliki zeby to poczuć. No i mięśnie trzeba ćwiczyć, nie ma rady ale mnie to przychodzi już samo wcale o tym nie pamiętam, chyba tak juz przyzwyczaiłam swoje ciało ze zawsze w pewnym momencie zaciskam te mięśnie, np. podczas siadania. Uprawiam seks od półtorej roku i wcale nie musiałam długo czekać na org. pochwowy, choć na początku wiadomo ze nie zawsze wszystko wychodziło. Ale za to mam doświadczonego partnera więc może to też jego zasługa... ale łechtaczkowo doszłam tylko 3 razy a pochwowo palcem 2, więc w moim przypadku bez penisa ani rusz.

echh to ja jestem szczesciara..mam lechtaczkowe. pochwowe i do tego jeszcze trskam :) ale dla pocieszenia dodam ze orgazm pochwowy po raz pierwszy odczulam po ok 2 latach wspolzycia, moze poprostu trzeba probowac roznych technik, pozycji i wkoncu sie uda, ja najlatwiej dochodze w pozycji "na pagony" wtedy facet idealnie stymuluje punkt g :) sprobujcie kobiety, zycze powodzenia!!!

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaa
oooo Kochane to wam wspolczuje z tym czekaniem, ja mam zawsze pochwowy, a w polaczeniu z lechtaczkowym taki odlot, ze łooooooo :D:D:D a zeby osiagnac pochwowy proponuje pocwiczyc miesnie kegla - ogolnie wplywaja na jakosc seksu:)

Gość Tioneee
przede wszystkim, jak babka pisze,ze rozmiar nie ma znaczenia, to hahaha- sorki, gówno wie o tych klockach.

Gość martynkoska 23
ja równiez do tej pory uważałam, że mogę mieć tylko łechtaczkowy ale kombinowałam i podczas masturbacji wibratorem doszłam pochwowo, łechtaczki nawet nie ruszyłam. Pociesza mnie myśl, że jestem do tego zdolna, teraz muszę poćwiczyć z moim męzczyzną, pozdrawiam

Gość he he he .....................
fajne........he he he

Gość Podwójna ósemka
Brawo,....brawo.............!!!!!!!