Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królewicz z berłem

niepożądane cechy kobiety

Polecane posty

Gość heehieha
ja uwielbiam moijemu misiowi gotowac dzisiaj upoieklam mu ciasteczka i czekaja na niego i ne uwazam tego za jakas mordege hehe;)

Gość zapewne ow krolewicz
jest idealem bez wad do tego tak urodziwym ,ze musi walic to swoje berło:D,zycie niestety;)

Gość królewicz z berłem
ulala :) zapewne owe "królewny" z tego forum "walą berła" ulicznym przybłędom lub innym klaunom i pajacom - bo niestety tak to w życiu bywa , ze jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma a co do tematu zamiast traktować to pół żartem pół serio , bardzo traktujecie sprawę poważnie , więc dotyka ona szczególnie was :D

Gość e tam ...
sami nie wiecie czego chcecie ... Ten mój (jeden z moich) wiecznie narzeka, że za bardzo postrzelona jestem ... :O A wyobraźni mi nie brakuje ... z czego korzystam zawodowo .. no ale ten już się martwi, aby nasze dziecko takie nie było ... Drugi nie narzeka co prawda, no ale ...

Gość .m
na dobre i na złe przecież ma byc, czy nie? Dlaczego kobietom nie dajecie prawa do słabości, zmęczenia? Komu mają się wyżalić jeśli nie swojemu mężczyźnie, którego kochają i mu ufają? Dlaczego, gdy Wam coś się dzieje musimy być tolerancyjne, pomysłowe, by odpędzić złe mysli,a Wy nie, hę?

Gość martynoska_23
Nie wyobrazam sobie zarowno kobiety jak i mezczyzny idealnego. To jest nierealne poniewaz jak ktos slusznie zauwazyl idealy na dluzsza mete sa nudne i nijakie. Kobiecej i meskiej naturze przypisane sa pewne cechy ktore moga sie weryfikowac i tak juz bywa, ze kobiety maja sklonnosc do wyolbrzymiania problemow, wyrzucania mysli za pomoca slow gdzie w tudziez przypadku mezczyzni wola milczen i nazywac kobiety zrzedami.uwazam ze jestesmy tak zroznicowani ze nasze pozycie moze byc ciekawe i nietuzinkowe. Pospisuje sie tylko,ze kobieta powinna miec wlasne zainteresowania i pasje- wowczas staje sie atrakcyjniejsza partnerka oraz jej samoocena jest wyraznie lepsza i co do punktu 4- bez komentarza- kobieta ktora zarabia ma prawo wydawac na kosmetyki i ciuchy ile chce, moj parter tego nie kwestionuje i bardzo dobrze robi ( wszak gdyby kwestionowal nie bylby typowa męską zrzedą :)

Gość no tak książąt nie brakuje
zamiast odrabiać zadania domowe siedzą na takich forach jak kafe a potem sie wszyscy dziwią ,że z roku na rok coraz mniej osób wybiera studia cięższe (kierunki ścisłe) niż marketing zarządzanie turystyka :(

Gość numer jeden
to brak wyobraźni

Gość oj chłopcy chłopcy
ja mam wiecznie do kogoś pretensje,o wszystko i o nic,a najczęsciej jestem obrażona na cały świat,bo po prostu mam taki nastrój i uwiielbam siebie w nim :D Wyobraźnię mam niieograniczoną,czasem wręcz chorą,a pieniędzy wydawać nie lubę,chyba że na siebie,bo kogo mam rozpieszczać jak nie siebie.Uważam,że jestem wspaniała :)

Gość oj chłopcy chłopcy
A co do zainteresowań to jest ich tyle że aż mnie sie czasem w głowie kręci :P