Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinka z lasku

kurde i co teraz będzie???

Polecane posty

Gość ewelinka z lasku

To może zaczne bez owijania huja w koc! Mam kochanka i mam męża!Fakt jest taki właśnie wiec darujcie sobie oceny :P.Na początku tygodnia bzykałam sie z kochankiem i było tak bosssssko!Och jak sobie przypomnę to mam mokro!On jakby czytał w moich myslach!Ma dużego,robi mi palcem,językiem tak jak lubię!No poprostu ideał kochanka! Wczoraj bzykałam sie z moim mężem i było tragicznie :( Żadna pozycja nie sprawiała mi przyjemności,nawet rytm bzykania mi nie odpowiadał. Co sie stało?Dotychczas podobało mi się i z mężem i kochankiem!Poprostu są inni ale odpowiadało mi to! A wczoraj leżałam i marzyłam żeby już skończył tą tragifarsę :O Czy to oznacza że juz z mężem nie bedzie mi sie podobać juz nigdy :(Nie chciałabym odchodzić od niego!

Gość jesteś aż taka
głupia czy tylko udajesz?

Gość prowodyr
jesteś na straconej pozycji bo kochanek był o niebo lepszy więc mąż już pomału nie ma szans . oddalasz go psychicznie od siebie .

Gość Ja miałem
jesteś chyba za dużo zuroczona kochankiem ,a spróbuj myśleć przy seksie z mężem o kochanku ,może będzie lepiej?i może dla męża się za dużo nie starasz? a depilujesz się dla męża ?

Gość ewelinka z lasku
No jasne że sie depiluję!I staram sie z nim być i myśleć o nim,ale włąsnie chyba obawiam sie ze kochankiem sie zauroczyłam.Muszę chyba to przerwać! A pytałam w nadziei że ktoś może miał kiedyś takie myśli i odczucia w takiej sytuacji jak ja teraz i ciekawi mnie jak to sie skończyło!

Gość JarekK__
Co się stało ... skoro było "bosssssko" z kochankiem, to kochając się z mężem ... "A wczoraj leżałam i marzyłam" pewnie leżałaś jak kłoda, ot co ... No tak, poco odchodzić od męża jak on ci daje stabilizację życiową, a kochanek tylko rżnięcie... do czasu ... I tak dobrze że myślisz o tym co może się przydarzyć w przyszłości. Twoje życie - twój wybór, pomyśl o tym że kochanek nie będzie wiecznie King-Kongiem w łóżku.

Gość ewelinka z lasku
Racja :O Muszę to przerwać póki nie jest za późno!!!!:(:( Mam nadzieję tylko że kochanek nie będzie robił problemów!!!

Odpowiedz sobie lepiej na pytanie, dla czego nie chcesz odejść od męża a później zadawaj pytania czy będzie lepiej w łóżku? ..i z kim ;)

Gość ewelinka z lasku
Od męża nie chcę odejśc bo wiele z nim łączy,tyle razem przeżyliśmy1poza tym on bardzo mnie kocha i nie umiałabym tego zrobić!Ojej to takie trudne1Najgorsze jest to że dopiero oczy otworzyły mi sie wczoraj1 z kochankiem łączy mnie dziki seks,flirt,ryzyko,tajemnica,świeżość oj wiecie co mam na myśli... Zbłądziłam i to bardzo!!!:(Postaram sie naprawić to wszystko!!!

wiem sama po sobie...ze teraz skonczytsz z tym kochasiem ...potem bedzie seks malzeski a potem dla swiezosci bedzie znowu poza malzenski i tak w kolko..az po wielu latach rozpieprzysz to co budujesz tyle lat

Gość ewelinka z lasku
miauczydełko to co radzisz???Co powinnam zrobić bo juz nie wiem!!!:O Mam 27 lat!Mamy 4letnie dziecko!

Ewelina, skarbie, powinnaś zerwać z kochankiem. Zdradzając męża, ryzykujesz nie tylko swoje małżeństwo ale i przyszłość dziecka.

ehhh przechodzilam to samo... tak jak napisal prowodyr..oddalasz meza od siebie psychicznie. no i zauroczyl sie cie kochanek.. jezeli przerwiesz romans wszystko miedzy toba a mezem powiino wrocic do normy. zycze trafnych decyzji.. Komediant intryguesz mnie... ;-)

Gość łubudu
ewelinka, ty lepiej zostaw tego niedźwiedzia w lesie w spokoju bo zapomniałaś dodać ,ze twój mąż to gajowy...

Gość Marco22252
Ewelina możesz mieć teraz problemy to przerwać bo kochaś korzystał z ciebie ile mógł zaspokajał swoje potrzeby i to za friko i ciężku mu będzie z tego zrezygnować powinnaś mu powiedzieć że mąż coś podejrzewa i grozi to rozwodem a tego na pewno ty nie chcesz,musicie to skończyć ,najgorzej jak on będzie cię szantarzował "że jak tak to mąż się o wszystkim dowie",życzę powodzenia w tej niezręcznej sytuacji

Gość ech tez tak mam
tyle ze mi kochanek nie zaszkodzi bo tez zonaty ale t zauroczenie sie zmieniło w cos głebszego ech.....

Gość ewelinka z lasku
Dziękuję wszystkim za zrozumienie!!! Mój kochanek też ma żonę...i dwie córki :O Chodzę po domu i krzątam sie bez sensu!!!Wiem,że muszę z nim pogadac...ale tak tego nie chcę!Obawiam sie też że on coś czuje do mnie i tu moze być problem!!! A teraz patrzę na mojego męża i tak bardzo mi źle!!!:(