Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daroooo85

Problemy seksułalne i ze samym SEKSUŁOLOGIEM

Polecane posty

Gość Daroooo85

Mam problemy seksualne a mianowicie z wytryskiem i nikomu tego nie życzę bo co prawda byłem u seksuologaktóry zapisał mi mega drogie tabletki które nic nie pomogły no i skierował jeszcze przed do psychologa a ja za bardzo nie wieże w to że parę dobrych rad może mi coś dać . Więc ludzie co mam robić nie wiem czy to kontynuować nadal czy zmienić lekarza ??? Bo nie tylko kosztuje mnie to sporo nerwów ale także i kasy w końcu jedna wizyta to aż 150 zł a facet mi gada że będę musiał tak chodzić przez co najmniej pół roku mimo że gama leków które pomagają jest ogromna.

Zacznij ćwiczyć mięśnie Kegla. To powinno ci pomóc...i nic nie kosztuje. P.S. Po ilu minutach się spuszczasz ?

Gość Daroooo85
jak już to pytaj po ilu sekundach ;-) i jakie mięśnie ???

Sekundach ? To rzeczywiście krucho. Mięśnie Kegla. To te same mięśnie które zaciskasz gdy chcesz wstrzymać oddawanie moczu. Zaciskaj je wielokrotnie, za każdym razem na kilka sekund. Wykonuj powiedzmy 100 powtórzeń w ciągu dnia. Można to robić wszędzie, siedząc lub stojąc lub leżąc. Po 2 tygodniach powinno już być lepiej z twoim wytryskiem.

Gość Daroooo85
Tak sekundach lecz nie mówie tu akurat o stosunku gdzie wiadomo ze podczasnie niego ten wytrysk zazwyczaj jest później I wielkię dzięki za rade bo nie wiedziałem nawet o tym no ale nie zmienia to faktu że chciałbym dostać jeszcze jakieś tabletki a nie chodzić ciągle na wizyty do pana doktorka :-/