Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmm....mmm.

Czy jest jakaś kobieta, która robiła kiedyś kotlety schabowe?

Polecane posty

Gość hmm....mmm.

Witam, Rodzice są w pracy i kazała mi mama zrobić dla siebie i siostry frytki i kotlety schabowe. No i poszedłem do sklepu, kupiłem w Biedronce taką paczkę, 5 kotletów no i biorę się do roboty. A tutaj na 5 kotletów 4 mają jakiś cień jakby niebieski w środku. Czy to jest normalne? Nigdy schabowego nie robiłem, jak coś to z kurczaka. Pachną normalnie, śliskie nie są, a ważność do 13.09.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość bleee... mięso blee...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hmm....mmm.
Nikt, nigdy nie robił schabowych?? Wiem, że jest kryzys, ale to dopiero od roku. Może ktoś jednak pamięta??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hmm....mmm.
Halo!!! Czy jest tutaj ktoś, kto może mi pomóc?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hmm....mmm.
Dobra, poddaje się... Przechodzę na wegetarianizm... Thanks for nothing...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość co tu trudnego
rozbijasz kotlety cienko najlepiej przez folię solisz zostawiasz na chwilę potem panierka-mąka rozbełtane jajko bułka tarta i smażysz. co w tym trudnego?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nic w tym trudnego
najpierw przeczytaj dokładnie pytanie, chodzi o kolor kotleta...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja ja ja
To zdejmij to niebieskie to jest folia żeby udzielić kotlety od siebie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość maxior
a co to sa kotlety schabowe???

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Ja obniuchuję mięsko przed myciem, ja nie wiem dlaczego czasem tak sinieje? Ze starości? :p

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość to nie jest żadna folia...
już je myłem i w ogóle dobra wale t ide to piec...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość tez zauwazyłam że te
porcjowane i pakowane lubią na styku pozielenieć mimo tego ze data ok:O dlatego przestałam je kupować

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość na razie żyjemy...
ale były nie za smaczne... jakieś gumiaste...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a wez sobie trupa
tez sie robi filoetowy koles....jesli mieso nie bylo obslizgle..nie smierzialo..to nadawalo sie do jedzenia....akurat schab porcjowany z biedronki jest ok

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość najlpiej kupowac schab
cięty z kawałka te "suszki" z biedronki się nie umywaja

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×