Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanyy

Słaby seks - prosze was panie o pomoc!

Polecane posty

Gość zdesperowanyy

witam wszystkie panie. chcialem przedstawic wam moj problem, ktory polega na tym iz z moja partnerka nie moge sie zgrac w lozku. mianowicie chodzi o to, ze nie jestem w stanie dac jej orgazmu pochwowego. problem polega na tym ze ja za kazdym razem zabieralem sie do tego seksu dosyc szybko i odrazu chcialem przystepowac do dzialania, co moja kobiete irytowalo i tlumaczyla mi ze ona potrzebuje wiecej uczucia, pieszczot itd. ja niestety poprzez fakt ze moje poprzednie partnerki lubialy ostry i wyuazdany seks nie za bardzo wiedzialem jak sie do tego zabrac. w koncu wszystko sie skumolowalo i ona mnie zostawila. jednak wrocila po pewnym czasie. co sie okazuje ze w tym czasie miala tam jakiegos partnera, ktory odrazu dal jej to czego chciala (czyt. orgazm). i ja teraz patrzac przez pryzmat wszystkich poprzednich kobiet jakie mialem, ktore byle w stanie zaspokoic nie jestem w stanie zrozumiec jakim cudem nie moglem jej dac tego co ona tak bardzo pragnela. po tym zdarzeniu znowu wrocilismy do siebie ale bylo tak samo a ja nic nie zmienilem. momentami wstydzilem sie byc taki czuly bo przez wglad na moje poprzednie kobiety wiedzialem ze nie ma co zgrywac romantyka. trafila mi sie kobieta z ktora moglbym spedzic reszte zycia. poza lozkiem sie doskonale dogadywalismy no ale ten nieszczesny seks wszystko zrujnowal. teraz powiedzmy ze jestem na dobrej drodze do tego zeby ona wrocila ale mam potezne wrecz obawy ze znowu nie podolam zadaniu. no po prostu nie umiem potraktowac jej jak prawdziwej kobiety w lozku tylko odrazu rzniecie mi przychodzi do glowy a ona jest pierwsza kobieta w moim zyciu ktora darzylem szacunkiem. prosze was drogie panie o jakies rady, jak powininen sie do tego zabierac za kazdym razem - instrukacja od A do Z mile widziana. chodzi o gre wstepna glownie ze byla za krotka i nieudolnie to robilem. czesto ona nawet nie byla wilgotna bo tych moich pseudo-pieszczotach. jeszcze chcialem dodac ze ona bylo malo otwarta jesli chodzi o pozycje i glownie lubiala lezec na plecach bo tak jak mowila jest to najlepsza droga do tego zeby ona doszla bo inaczej nie da rady. wczesniej myslalem ze problem lezy w tym ze ja nie pociagam seksualnie ale naprawde zrobilem jej takie przesluchanie juz nie raz ze naprawde z lzami w oczach mowila ze jestem dla niej bardzo atrakcyjny i ze ja pociagam tylko ze ona ma jakas blokade (i tu mnie dziwi ze ten jej facet jak ze mna nie bylo dal jej to odrazu). w zyciu bym nie przypuszczal ze seks moze zrujnowac moj zwiazek z racji tego ze wszystkie "kobiety" jakie mialem wczesniej kwiczaly wrecz z radosci bo stosunkach ze mna. blagam o pomoc i cenne rady. jest to kobieta z ktora chce spedzic reszte zycia ale musze nauczyc sie delektowac jej cialem i sprawic zeby nie byla taka stlumiona i malo otwarta przez to ze ja tak odrazu sie zabieralem za ten seks i wymagalem cudow co nie powinno miec na poczatku naszego zwiazku. ps: ja mam 25 lat a ona 28 pozdrawiam i z gory dziekuje za cenne rady!

Gość zdesperowanyy
podbijam temat z nadzieja ze ktos sie poswieci i przeczyta te moje wypociny i mi pomoze :)

Gość prowodyr
słuchaj chłopie .przede wszystkim seks leży w głowie kobiety a to że każda jest inna to chyba wszyscy wiedzą oprócz ciebie. brak czułości do niej to u ciebie wielki minus .a tego trudno się nauczyć .technika to nie wszystko.

Gość zdesperowanyy
czulosci u uczucia to ja tlumilem wtedy w sobie zeby nie wyjsc wlasnie na miekkiego faceta - moj blad, wiadomo.

Gość ckm80
znajdz inna :-D

Cóż, skoro nikt nie pomaga to ja będę miła na początek całuj ją namiętnie, głaszcząc po ramieniu szepnij jej do ucha, że ją kochasz. Potem delikatnie ustami muskaj jej uszy, pociągaj wargami schodząc do szyi i powoli językiem wędruj po niej. Po paru minutach głaszcz ja po brzuchu i całuj po dekolcie. Zatrzymaj się przy piersiach, masuj je dłonią, ssij lekko sutki, pocieraj przypadkowo o mnie nosem. W trakcie pieszczenia piersi ustami zjedź powoli dłonią i pieśc jej lechtaczke bardzo (!) subtelnie (i zanim ją tam dotkniesz pośliń palec by nie tarł jej za bardzo i nie sprawił bólu!). Po paru minutach weź rękę i całując po brzuchy kieruj się w stronę jej łechtaczki. Delikatnie i w miarę szybko poruszaj językiem po jej łechtaczce i jak poczujesz że jest lekko rozgrzana włóż jeden palec do pochwy i masuj jej górną ścianke (tam jest punkt G). Jak już będzie gotowa nie przerywając całowania skieruj się do jej twarzy powtarzając wszystko od tyłu. I całując wejdź powoli. Delikatnie i spokojnie kochaj się z nią. Pieśc ją w tym czasie po piersiach, szepcz jej że jest cudowna i bardzo ją kochasz. Potem bez nacisku spytaj czy nie zmienilibyście pozycji. Jak odmówi to spokojnie. Z czasem się ośmieli ;) i powtarzaj tą procedurę. Życzę powodzenia

A i aby jej się bardziej chciało to kobiety lubią dostawać prezenty wtedy mają powód być się odwidzieczyć

Wiesz instrukcja nic tu nie pomoże. Skoro ci od razu przychodzi "rżnięcie do głowy". Gra wstępna powinna wychodzić od was OBOJE, oboje powinniście być aktywni. Jak to nie wyjdzie od ciebie, to wg mnie nie będzie fajne. W grze wstępnej najważniejsze jest to, że po prostu ona "gra wstępna" musi ci sprawiać przyjemność. Nie możesz się do tego zmuszać. Jak nie sprawia ci coś przyjemności i myślisz tylko o seksie a nie o tym co robisz, to nie dziw się że partnerka była nie zadowolona. Też bym była wściekła, gdy mój facet nie myśli o tym że dotyka moich piersi, całuje uda, ale myśli o "rżnięciu". Ja od razu widziałam, jak mojemu facetowi "coś" się nie chciało. To wkurza 😠. Więc lepiej polub gre wstępną a nie ucz się krok po kroku co masz robić.

Gość zdesperowanyy
dziekuje wam bardzo za pomoc. postaram sie z calych sil sprobowac rzeczy przez was wymienionych. a odnosnie wkladania w nia palca to ona tego nigdy nie lubila, powaznie. nieraz myslalem o tym zeby stymulowac jej punkt G ale w momencie gdy mi powiedziala ze ona nie lubi jak sie wklada jej tam palce to sie zalamalem...

Spędź z nią trochę czasu w łóżku, ale bez seksu. Zróbcie sobie jakiś wieczorek, zapal parę świeczek, wyłącz telefony, postaw salaterkę pełną dobrych cukierasów, ananaski, jakiś dobry drink.. np. metaxa z malibu. Wrzuć fajną satynową pościel, spędźcie razem czas. Mówisz że świetnie się dogadujecie, to przegadajcie sobie nawet noc, jeśli wam to dobrze wychodzi. Głaszcz ją, Przytulaj, rozśmieszaj, zrób jej masaż fajną oliwką, ale nie erotyczny tylko relaksujący, bądź czuły ale bez perspektyw na seks. Ona się na Ciebie otworzy wtedy, a Ty nauczysz się dawać jej czułość. Zobaczysz, jeśli kobieta się otworzy na faceta, to wszystkie Twoje byłe pseudoseksbomby wysiądą przy niej. Bo między wami jest uczucie. Życzę Wam wielu super nocy :)