Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

**Młodziutka**

Dlaczego nie mogę dostac orgazmu

Polecane posty

Czuję się dobrze ale nie mogę dostać orgazmu.. Dlaczego?? Mój Chlopak doszedł już 2 razy a ja nie... Ze mną coś jest nie tak?? Kurcze pomocy proszę..;( Chcę orgazmu.. Jakie mogą być sposoby, czy moze jakaś inna technika?? On się stara doceniam to ale dlaczego ja nie mogę dostać orgazmu...

Gość prowodyr
coś mało danych podajesz .jeszcze młoda jesteś .

Gość prowodyr
nie piszesz jak się kochacie ani jak długo i co czujesz w tym czasie . młode kobiety ,nie wszystkie mają z tym problem na początku.

Gość fddgbgbfdb
9] 18:23 **Młodziutka** Czuję się dobrze ale nie mogę dostać orgazmu.. Dlaczego?? Mój Chlopak doszedł już 2 razy a ja nie... Ze mną coś jest nie tak?? Kurcze pomocy proszę..;( Chcę orgazmu.. Jakie mogą być sposoby, czy moze jakaś inna technika?? On się stara doceniam to ale dlaczego ja nie mogę dostać orgazmu... --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:25 [zgłoś do usunięcia] prowodyr coś mało danych podajesz .jeszcze młoda jesteś . 18:27 [zgłoś do usunięcia] **Młodziutka** (xXBecia043Xx@wp.pl) mam 19 lat --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:28 [zgłoś do usunięcia] nmnnmbmbnmnmmk 18:23 **Młodziutka** Czuję się dobrze ale nie mogę dostać orgazmu.. Dlaczego?? Mój Chlopak doszedł już 2 razy a ja nie... Ze mną coś jest nie tak?? Kurcze pomocy proszę..;( Chcę orgazmu.. Jakie mogą być sposoby, czy moze jakaś inna technika?? On się stara doceniam to ale dlaczego ja nie mogę dostać orgazmu... --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:25 [zgłoś do usunięcia] prowodyr coś mało danych podajesz .jeszcze młoda jesteś . 18:27 [zgłoś do usunięcia] **Młodziutka** (xXBecia043Xx@wp.pl) mam 19 lat --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:29 [zgłoś do usunięcia] prowodyr nie piszesz jak się kochacie ani jak długo i co czujesz w tym czasie . młode kobiety ,nie wszystkie mają z tym problem na początku.b 9] 18:23 **Młodziutka** Czuję się dobrze ale nie mogę dostać orgazmu.. Dlaczego?? Mój Chlopak doszedł już 2 razy a ja nie... Ze mną coś jest nie tak?? Kurcze pomocy proszę..;( Chcę orgazmu.. Jakie mogą być sposoby, czy moze jakaś inna technika?? On się stara doceniam to ale dlaczego ja nie mogę dostać orgazmu... --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:25 [zgłoś do usunięcia] prowodyr coś mało danych podajesz .jeszcze młoda jesteś . 18:27 [zgłoś do usunięcia] **Młodziutka** (xXBecia043Xx@wp.pl) mam 19 lat --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:28 [zgłoś do usunięcia] nmnnmbmbnmnmmk 18:23 **Młodziutka** Czuję się dobrze ale nie mogę dostać orgazmu.. Dlaczego?? Mój Chlopak doszedł już 2 razy a ja nie... Ze mną coś jest nie tak?? Kurcze pomocy proszę..;( Chcę orgazmu.. Jakie mogą być sposoby, czy moze jakaś inna technika?? On się stara doceniam to ale dlaczego ja nie mogę dostać orgazmu... --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:25 [zgłoś do usunięcia] prowodyr coś mało danych podajesz .jeszcze młoda jesteś . 18:27 [zgłoś do usunięcia] **Młodziutka** (xXBecia043Xx@wp.pl) mam 19 lat --Proszę o wyrozumiałość-- -> --Nie Krytykę-- Dziękuję i Pozdrawiam 18:29 [zgłoś do usunięcia] prowodyr nie piszesz jak się kochacie ani jak długo i co czujesz w tym czasie . młode kobiety ,nie wszystkie mają z tym problem na początku.

Emmm... No Kochamy się w różnych pozycjach najpierw się całujemy dochodzi do delikatnych dotyków potem zdejmujemy delikatnie ubrania potem on mnie całuje tu i tam ."minnnn...." itd... no i wchodzi we mnie... no robimy to w różnych pozycjach raz ja leże pod nim raz na nim a raz od tyłu hemmm "na pieska"... Najpierw powoli i coraz intensywniej... No i jest przyjemnie ale nie mogę dostac tego czegoś tej maxi przyjemnosci...

Niom muszę przyznac że on ma problemy bo dłygo wytrzymac nie może bo no jest "zapalencem"...;) no i nie liczę czasu nie wiem tak ogólnie ile to trwa... czas wtedy tak szybko mknie i nie myśli się o tym..

Gość prowodyr
czy według twojej oceny początek jest na tyle dobry że możesz przejść do seksu. mnie się wydaje że nie . i na początek powinniście dłużej się pieścić .

Gość prowodyr
ja zawsze mam orgazm, szczegolnie jak moj wujek Heniek lize mnie po odbycie :)

Gość prowodyr
i na początek ograniczyć się do 2 pozycji .które tobie bardziej odpowiadają bo dla niego to będzie bez różnicy.

Gość prowodyr
pokrzywka.

Gość prowodyr
albo odstapic ci mojego wujka Henka? on kazdego doprowadza do rozkoszy

Gość prowodyr
Młodziutka** jak sama widzisz nie dadzą popisać ani Ci pomóc. za porzywkę sorry ale tutaj tak jest.

Gość xXbecia34XX
adres mejlowy jak dla jakiejs dziwki z odlotow :D

ja mam tylko lechtaczkowy na poczatku a potem kolejne ida latwiej. Przyznam ze pierwszy orgazm dostalam po 4 latach od mojego pierwszego razu. Potrzebujecie czasu i cierpliwosci.

Młodziutka...z tego co piszesz ciezko wywnioskowac dlaczego nie dostajesz orgazmu... kazda kobieta jest inaczej zbudowana i co innego potrzebuje..jedna dluzej i wolniej druga krocej a intensywniej jeszcze inna woli male a jeszcze..duze...wnioskuje ze jego rozmiar jest dla Ciebie zadowalajacy? Nie wiem czy juz to dlugo robicie..? Bo jak krotko no to moze jeszcze wszystko przed Wami...musicie sie zgrac...a to ze on dochodzi to normalne facet zawsze ma orgazm;) Ja z moja byla dziewczyna na poczatku tez nie mialem lekko orgazm dostawala tylko przy robieniu minetki a tak to nie ale pozniej bylo juz dobrze.... mam nadzieje ze chociaz troche Ci pomoglem jak cos wiecej chcesz to pytaj;)

Gość ewka jakaś
...no nie to żebym Cię chciała zdołować, ale na początku też tak miałam i niestety tak zostało. Bez orgazmu też jest miło, więc cz ja wiem...Chyba nie ma się czym załamywać.

Gość Fota w czerni i w bieli
Do Młodziutkiej ---- czy sama umiesz się doprowadzić do szczytowania? Czy czegoś przy tym używasz? Tu znajdziesz dużo o orgaźmie : http://orgazm.zlotemysli.pl/edwardstanislaw,1/ powodzenia - nic na siłę !!!!