Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p s i a c z k i

Mam pytanie do matek polek!

Polecane posty

Gość p s i a c z k i

Mam 14 (druga klasa gimnazjum) mam już któregoś z rzędu chłopaka i mama nie suszy mi głowy bo wie że ejstem odpowiedzialna moja przyjaciólka również tak jak ja, a chodzi a druga moją przyjaciółkę mama zabroniła jej się spotykac z chłopakami o co wam chodzi matki polki dlaczego dla was to niezrozumiałe że nastolatki mają chłopaka?

Gość bo pewnie boją się że zaraz
zafasolkują ;) i będą miały dzidzię :P

Gość p s i a c z k i
"zafasolkuja" chyba 14 lat to swoj rozum sie ma po za tym jestem zdania chłopaka można mieć w tym wiku ale ograniczać się do całowania i chodzenia za reke badz siedzenia na kolanach ale napewno nie seks w tym wieku po pierwsze prawo nie pozwala a po drugie psychwicznie jesteśmy nadal dziecmi i to czas na korzystanie z mlodosci a nie seks bo co dla dorosłych lepiej zostawic sobe na 17-18 lat

Gość niektóre 14 latki mają
'ciekawsze' życie seksualne od 20 latek... to, że Ty jesteś odpowiedzialna to nie znaczy, ze wszystkie 14 latki takie są!

Gość p s i a c z k i
wiem ale znam przyjaciółkę może nie ręcze za nią ale nie jest jakąś puszczalską, i tak moim zdaniem jeeli rodzice czegos zabraniaja a robie to z jeszcze wieksza radoscia bo zakazy owo smakuje lepiej :P wiec apeluje do matek polek zeby nie ograniczely swoich dzieci bo wtedy zamaist lepiej jest gorzej

Gość będziesz miała swoje dziecko
to zobaczysz jak to jest! I ciekawa jestem czy też będziesz tak apelowac :P Wiadomo trzeba miec zaufanie do własnego dziecka- to podstawa, ale też każdy wie jakie teraz są nastolatki ;) a i czasy jakoś bardziej wyzwolone!

Gość p s i a c z k i
do dobra ale bez jaj ze ona we wakacje miala byc w domu o 21 a teraz o 19.30

Gość będziesz miała swoje dziecko
a o której miałaby przychodzic? O północy? 14 lat to jeszcze dziecko ! Wracac sobie będzie o któej będzie chciała jak zamieszka sama i zacznie na siebie zarabiac! Chyba rodzice nie chcą dla niej źle! Nie jestem za zbytnim rygorem dla dzieci ale skoro dali jej czas do tej godziny to widocznie mieli powody.

Gość anulka321
ja też mam córkę w tym wieku i nie pozwalam jej późno wracać i wcale nie dlatego że może właśnie wtedy uprawiać seks bo wiem że tego nie robi ale z tak prozaicznych przyczyn że boję sie zeby jej nikt nie napadł, nie pobił, nie ukradł czegoś, nie zgwałcił, boję się chuligaństwa i przemocy bo za dużo ich w dzisiejszych czasach

Gość anulka ma rację
!