Czarna_Kokarda 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Witam, To mój trzeci dzień kiedy łyknęłam Cilest,tabletki biorę od pierwszego dnia krwawienia. Do tej pory zabezpieczalismy się samą gumką . Tabletki zaczęłam brać,dla większej pewności i bezpieczeństwa. Czy mogę robić to już spokojnie bez gumki ? Bardzo boję się o ciąże,bo mam dopiero 18 lat,proszę o pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Kokarda 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 naprawde nikt nie odpowie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjj Napisano Wrzesień 5, 2009 w sumie możesz - ale lepiej odczekaj ten pierwszy miesiąc brania tabsów a potem możesz już bez - w zasadzie jesteś zabezpieczona od pierwszej tabletki i wpadki niebędzie ale ja czekałam tak dla pewnosci sumienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waniliaPyszna Napisano Wrzesień 5, 2009 od 1 lykniecia jest chroniona. mozesz nic sie nie boj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna_Kokarda 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 Bardzo boję się tego robić do końca,dlatego pewna będę tabletki i przerywany niestety... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach